• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İNŞAAT İŞÇİSİ OLARAK ÇALIŞTIĞI OKULDA KONFERANS VERDİ
16 Mart 2020 Pazartesi 18:49

İNŞAAT İŞÇİSİ OLARAK ÇALIŞTIĞI OKULDA KONFERANS VERDİ

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Uğur Okulları Kariyer Günleri kapsamında Nazilli Uğur Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Uğur Okulları Kariyer Günleri kapsamında Nazilli Uğur Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.  

Uğur Okulları Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Özcan avukatlık mesleği ve siyasi yaşamı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Özcan, samimi bir ortamda geçen etkinlikte, Nazilli'de yapılacak olan projeler, yeni yatırımlar ve hazırlık aşamasından olan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

“GENÇLERİMİZE İSTİHDAM SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Sümerbank Basma Fabrikası’nın Nazilli için büyük önem taşıdığını söyleyen Özcan; “Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği üstün fedakarlıklar neticesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Sümerbank’ı Nazilli'ye hediye etmiştir. Bu sayede toplum tamamen değişmiş, bir iş dünyası oluşmuştur. Nazilli bir şehir merkezi haline gelmiş ve ilçede ticaret anlayışının değişmesi Sümerbank Fabrikası ile olmuştur. Bizler geçmişte olduğu gibi şimdi de Nazilli üretebilen bir kent olsun istiyoruz. Nazilli'de tarım üretimini, zirai üretimi yeniden canlandırmak, var olanı daha kaliteli olarak dünyaya açmak ve bunun akabinde de sizin gibi gençlerimize yeni projeler, yeni fırsatlar ve istihdam alanları sağlamak istiyoruz” dedi.

“GENÇLERİMİZE İNANIYORUM”

Avukatlık mesleğine başlamadan önce inşaat işçisi olarak çalıştığını söyleyen Başkan Özcan; “1992 yılında bu binanın inşaatında işçi olarak çalıştım. 30 kiloluk alçı çuvalıyla bu merdivenleri binlerce kez inip çıktım. Şimdi burada sizlerle birlikte olmak benim için büyük anlam ifade ediyor. Hem emeğin gücünü, hem de alın terinin kıymetini anlamak, işimizin hakkını vererek yerine getirmek ve sahip çıkmak çok önemli. Ben pırıl pırıl gençlerimize inanıyorum. Geleceğimizi mimarı evlatlarımızın her zaman destekçisi olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Program sonunda konuşmaları için Başkan Özcan’a teşekkür eden Okul Müdürü Ali Özülker plaket ve çiçek takdim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim