• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSABET OKULLARI BİLİM ve KÜLTÜRÜ BİNLERLE BULUŞTURDU!
22 Mayıs 2019 Çarşamba 15:13

İSABET OKULLARI BİLİM ve KÜLTÜRÜ BİNLERLE BULUŞTURDU!

Özel Aydın İsabet Okulları, 21 Mayıs 2019 Salı günü Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonunda Bilim ve Kültür Şenliği düzenledi.

Özel Aydın İsabet Okulları,  21 Mayıs 2019 Salı günü Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonunda Bilim ve Kültür Şenliği düzenledi. Fen Bilimleri deneylerinin yanı sıra, Görsel Sanatlar Karma Resim Sergisi, Sosyal Bilgiler – Türkçe – İngilizce – Matematik proje sunumları, Zeka Oyunları uygulamaları,  Yeni Nesil Görsel Matematik materyalleri, Planetaryum (Uzay Çadırı) ve Mehter gösterilerinin yer aldığı şenlik geniş içeriğiyle katılımcılara Bilim ve Kültür ziyafeti sundu.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZMEN ve çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışı gerçekleştirilen şenliğe öğrenciler ve misafirler yoğun katılım gösterdi.

Şenlik sonrası duygularını aktaran Özel Aydın İsabet Okulları Müdürü Muharrem BAHAR; öncelikle öğrencilerimize, personelimize, öğretmenlerimize, idari kadromuza, yönetim kurulumuza emekleri ve gayretleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte ortaya koyduğumuz bu güzel tablo yaklaşık üç bin öğrencinin katılımı ile daha da anlam kazandı. İsabet Okulları olarak, Karakter ve Kariyer Sahibi Güvenilir Nesiller için çalışmaya, üretmeye, paylaşmaya ve Aydınımıza değer katmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese ve katılımları ile bizleri onurlandıran bütün davetlilere bir kez daha teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Haber : Helin ÖDEN

dsc_0147.jpgdsc_0162.jpgdsc_0180-001.jpgdsc_0219.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2064 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim