• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN LGS’YE GİREN ÖĞRENCİLERE MORAL DOPİNGİ
22 Haziran 2020 Pazartesi 23:18

KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN LGS’YE GİREN ÖĞRENCİLERE MORAL DOPİNGİ

Kuşadası Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) giren öğrencilere şans kurabiyesi, su ve maske dağıttı.

Kuşadası Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) giren öğrencilere şans kurabiyesi, su ve maske dağıttı.

Öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Ömer Günel,  “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu önemli günlerinde yanlarında olmak istedik” dedi.

Merkezi yerleştirme sınavlarının ilki olan LGS, Türkiye genelinde 1 milyon 600 bin öğrencinin katılımıyla bugün yapıldı. Eğitime verdiği destek ile her kesimden takdir toplayan Kuşadası Belediyesi ise bu önemli günde öğrencileri yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatıyla harekete geçen Güvercin Masa ekipleri, kent genelindeLGS’ye giren 1515 öğrenciye sınav öncesi okulların önünde kurduğu stantlarda şans kurabiyesi dağıtarak moral dopingi yaptı. Ekipler ayrıca öğrencilere su ikramında bulunup, koronavirüs tedbirleri kapsamında Emek Atölyeleri’nde üretilen tek kullanımlık yüz maskesi verdi. Belediye Başkan Yardımcısı OğuzhanTuran da sınav öncesi Kuşadası’ndakiokulları dolaşarak öğrencilere başarılar diledi.

“ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Türkiye’nin dünyayı etkisi altına alan koronavirüssalgını nedeniyle çok zor günler geçirdiğini belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Bu olumsuz süreçten en fazla çocuklarımız etkilendi. Bugün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çok önemli bir gün. Biz de böyle bir günde onların yanında olmak istedik. Hazırladığımız şans kurabiyelerini ilçemizde bulunan 15 okulun önünde kurduğumuz stantlarda LGS’ye girecek olan öğrencilerimize dağıttık. Kuşadası’ndaki bütün öğrencilere başarılar diliyorum” diye konuştu.

lgs-(2).jpg

Bu haber toplam 4683 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim