• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Anadolu Lisesine Yeni Kantin Binası Yapılıyor
03 Ocak 2017 Salı 21:58

Nazilli Anadolu Lisesine Yeni Kantin Binası Yapılıyor

Eğitime verdiği desteği sürdüren Nazilli Belediyesi, Nazilli Anadolu Lisesi Bahçesine 85 metrekarelik kantin binası yapıyor.

Eğitime verdiği desteği sürdüren Nazilli Belediyesi, Nazilli Anadolu Lisesi Bahçesine 85 metrekarelik kantin binası yapıyor.

Nazilli Belediyesi Okullara ve eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Nazilli Anadolu Lisesinin Okul binası içinde yer alan mevcut kantinin ihtiyaçları karşılamakta yetersiz olması nedeni ile Okul bahçesi içerisine Nazilli Belediyesi tarafından yeni bir kantin binası inşa ediliyor. Okul binasına en yakın bölümde yapımı devam etmekte olan kantin binasında mutfak ve reyonların bulunduğu kısım haricinde öğrenciler için oturma bölümü de yapılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan toplamda 85 metrekarelik kantin binasının en kısa sürede tamamlanarak okulun hizmetine sunulacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak ilçe merkezi ile ova ve kırsal mahallelerde birçok okulun kimi zaman tadilatını kimi zaman boya ve badanasını, araç gereç ihtiyacı ile kantinleri olmayan okulların kantinlerini yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.  

Nazilli Belediyesi’nin her zaman, her yerde hizmete devam ettiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi okullarda da Nazilli Belediyesi’nin hizmeti vardır. Okullarımızın eksiklerini Nazilli Belediyesi elindeki imkanlar ölçüsünde tamamlamaya çalışıyor. Bu bizim görevimiz. Çünkü biz Nazilli’yi karşılıksız sevdiğimiz gibi eğitime de fazlasıyla önemsiyoruz. Nazilli’de üniversite başta olmak üzere, tüm okulların ihtiyaçlarında Nazilli Belediyesi her an hazır durumdadır. Bu güne kadar pek çok okulumuzun kantin binalarını yeniden yaptık, birçoğunu da yenileyerek sağlıklı kullanım ortamları yarattık. Biz bu şekilde üzerimize düşen görevi yaparak çocuklarımıza, gençlerimize eğitim öğretimlerine destek oluyoruz” dedi.

AydınÖzel

dsc_4200.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1740 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim