• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli Ebediyete İntikal Edenleri Unutulmadı
26 Kasım 2016 Cumartesi 16:40

Nazilli Ebediyete İntikal Edenleri Unutulmadı

Nazilli Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde görevi başında şehit olan ve hayatını kaybeden tüm öğretmenler anısına lokma hayrı yaptı..

Nazilli Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde görevi başında şehit olan ve hayatını kaybeden tüm öğretmenler anısına lokma hayrı yaptı..

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenler için Nazilli Belediye meydanında lokma hayrı yaptırttı. Nazilli Belediyesi tarafından yapılan 5 bin kişilik lokma hayrında din görevlilerince ilahiler ve dualar okundu. Öğlen saatlerine doğru başlayan lokma hayrında 24 Kasım Öğretmenler Günü Programından çıkan öğrenci öğretmen ve vatandaşlara ikram edildi.  24 Kasım Öğretmenler Günü'nde görevi başında şehit olan ve hayatını kaybeden tüm öğretmenler anısına Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından döktürülen Lokma Hayrında Başkan Alıcık ile birlikte Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş vatandaşa kendi elleri ile lokma ikramında bulundu.  

Milletçe öğretmenlerimize duyduğumuz saygı ve sevginin ifadesi olarak kutlanan bu günün çok özel bir anlam taşıdığını vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “24 Kasım Öğretmenler Günü'nde görevi başında şehit olan ve hayatını kaybeden tüm öğretmenler anısına lokma hayrı yaptık. Her birinin ruhları şad olsun. Mekânları Cennet olsun. Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Bu ölümsüz mesleğin sahibi olan tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarken ebediyete intikal etmiş her birimizin hayatında ayrı bir yere sahip olmuş öğretmenlerimizi de rahmetle andık. Allah hepsinden razı olsun. Bu dünyadan ayrılan tüm öğretmenlerimize Allah rahmet eylesin,  Mekânları cennet olsun” dedi.   

AydınÖzel

dsc_8013.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim