• Aydın30 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli MYO Oryantasyon Programı Gerçekleşti
03 Ekim 2019 Perşembe 11:02

Nazilli MYO Oryantasyon Programı Gerçekleşti

ADÜ Nazilli Meslek Yüksekokulu (MYO) Oryantasyon Programı, 1 Ekim 2019 tarihinde Sümer Kampüsü’nde gerçekleşti.

ADÜ Nazilli Meslek Yüksekokulu (MYO) Oryantasyon Programı, 1 Ekim 2019 tarihinde Sümer Kampüsü’nde gerçekleşti.

Okul Müdürü Doç. Dr. Çağrı Köroğlu’nun ev sahipliği yaptığı Oryantasyon Programına ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Nazilli Sümer Kampüsü Koordinatörü ve Nazili Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu, Nazilli MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ali Büyükmert, Öğr. Gör. Ali Erdinç ile Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Oryantasyon programında açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Çağrı Köroğlu, Nazilli MYO’nun, Üniversitemizin ikinci büyük meslek yüksekokulu olduğunu belirterek, kazanan öğrencileri tebrik etti. Öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunan Köroğlu, güçlü bir akademik kadro ile öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın ise yaptığı konuşmada yaklaşık 55 bin öğrencisi ile büyük bir aile olan Üniversitenin, öğrencilere verdiği değeri dile getirdi ve öğrencilerin sadece eğitim hayatlarına değil sosyal hayatlarına da katkı sağlamayı ilke edindiklerini belirtti. Türkiye’de üniversite eğitimine verilen öneme vurgu yapan Prof. Dr. Aydın, kendisini geliştiren, kendine güvenen, iyi eğitimli ve bilgilerini sürekli güncelleyen genç insan gücüne her zaman ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Aydın, bu donanımlarla mezun olan güvenilir ve samimi her gencin iş bulabileceğinin de önemle altını çizdi.

Gerek Nazilli gerekse Sümer Kampüsü’nün Türk tarihi ve ekonomisi için önemini dile getiren Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu ise gençlere yönelik yaptığı konuşmada, ilk basma fabrikasının 9 Ekim 1937 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’ün katılımıyla Sümer Kampüsü’nde açıldığını hatırlattı. Bu fabrikanın sadece sanayi için bir üretim modeli olarak değil, bireylerin sosyal ve kültürel açıdan gelişmesi için önemli bir örnek model olduğuna dikkat çeken Sepetçioğlu, bu kampüste yetişecek olmanın öğrenciler için büyük bir ayrıcalık olduğunu vurgulayarak öğrencilere başarılar diledi.

Okulun yönetim kadrosu ve bölüm hocalarının kendilerini tanıttığı ve öğrencilere okul işleyişi hakkında bilgi verdiği oryantasyon programı, aşure hayrı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

3-022.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 976 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim