• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli'de Anlamlı Öğretmenler Günü Hediyesi
29 Kasım 2016 Salı 18:18

Nazilli'de Anlamlı Öğretmenler Günü Hediyesi

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelinden anlamlı öğretmenler günü hediyesi geldi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelinden anlamlı öğretmenler günü hediyesi geldi.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile asıl mesleği öğretmenlik olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, üzeri Türk Bayraklı ve Belediye Logosundan oluşan altın kaplama rozet hediye etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir’in ve personelin hep birlikte kararlaştırarak hazırlattıkları rozeti personelinin adına Müdür Fatih Demir Başkan Alıcık’ın yakasına taktı. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve personelinin sürpriz öğretmenler günü hediyesini yakasına takan Alıcık bu anlamlı hediye için teşekkür ederken çok duygulandığını ifade etti. Kendisi için özel tasarlanmış bu rozetin tamamen kendisini ifade ettiğini belirten Haluk Alıcık, “Bu güne kadar yakamda Türk Bayrağı rozetimi hiç eksik etmedim. Çünkü ben bu göreve gelirken tek bir siyasi partinin Belediye Başkanı olarak değil her kesin Belediye Başkanı olarak geldim. Belediye Başkanlığı görevimi çok seviyorum. İnsanlara hizmet etmeyi çok seviyorum. Bu rozette hem çok sevdiğim görevimin simgesi olan belediye logosu hem de uğruna canımı vereceğim bayrağım yer alıyor. Böyle güzel bir tasarımı ortaya çıkararak bu kadar anlamlı hale getirenlere çok teşekkür ediyorum. Emeğinize gönlünüze yüreğinize sağlık” dedi. 

AydınÖzel

dsc_9165.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim