• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖĞRETİM ÜYELERİNE DESTEK
15 Ekim 2019 Salı 11:49

ÖĞRETİM ÜYELERİNE DESTEK

TÜBİTAK’tan Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerimizin Projelerine Destek

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Yalçın Özdemir ve Dr. Öğretim Üyesi Ali Serdar Sağkal’ın  TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) ‘2221 Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı’na yaptığı proje başvuruları desteklenmeye uygun görüldü.

Prof. Dr. Yalçın Özdemir’in projesi kapsamında; Örobro Üniversitesinden Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Metin Özdemir, 23-29 Mart 2020 tarihlerinde Üniversitemize gelerek boylamsal araştırma desenleri ve veri analizi teknikleri konusunda bir çalıştay gerçekleştirecek.

Dr. Öğretim Üyesi Ali Serdar Sağkal’ın projesi kapsamında; Örobro Üniversitesi’nden Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sevgi Bayram Özdemir, 23-29 Mart 2020 tarihlerinde Üniversitemize gelerek ilgili katılımcılara (lisansüstü öğrenciler, araştırma görevlileri, öğretim görevlileri ve doktor öğretim üyeleri) yönelik akademik yazım konusunda bir çalıştay düzenleyecek. Üniversitemiz, Başkent Üniversitesi ve Ergenlik ve Gençlik Araştırmaları Derneği iş birliği ile 26-29 Mart 2020 tarihlerinde Selçuk’ta düzenlenecek olan Ergenlik ve Gençlik Araştırmaları Kongresine katılacak. Ayrıca çalışma kapsamında; konuk bilim insanı Dr. Sevgi Bayram Özdemir  ile Üniversitemiz öğretim üyelerinin ortak araştırmalar yürütme noktasında iş birliği olanaklarını değerlendirmeleri hedefleniyor.

Öğretim üyeleri tarafından yapılan açıklamada, çalıştaylara ilişkin detaylar ve başvuru koşulları hakkında katılımcılara süreç içerisinde bilgilendirmeler yapılacağı belirtildi.

sablon-049.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 843 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim