• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğretim Üyesi ve Öğrencisinden Poster Başarısı
12 Eylül 2019 Perşembe 12:12

Öğretim Üyesi ve Öğrencisinden Poster Başarısı

ADÜ Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Sekkin ve Uzm. Biyolog -Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Güney Kaya tarafından hazırlanan poster bildiri, en iyi poster ödülüne layık görüldü.

Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Sekkin ve Uzm. Biyolog -Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Güney Kaya tarafından hazırlanan poster bildiri, 4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında Kayseri Erciyes Üniversitesinde düzenlenen I. Uluslararası – VI Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi’nde en iyi poster ödülüne layık görüldü.

Prof. Dr. Selim Sekkin ve Uzm. Biyolog -Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Güney Kaya, Üniversitenin Bilimsel Araştırma Proje Birimi tarafından desteklenen, (VTF-17036) “Streptozotosin ile Diyabet Oluşturulmuş Sıçanlarda Achillea Millefolium (Civanperçemi)’un DNA Koruyucu Etkisi” isimli poster bildiriyle kazandıkları ödülü, Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ender Yarsan ve Prof. Dr. İzzet Karahan’dan aldı.

Öğretim Üyesini ve öğrencisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

1-054.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1144 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim