• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
22 Kasım 2016 Salı 19:13

ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

            Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çerçioğlu  mesajında, "Türk Ulusu Atasının gösterdiği hedefte azimle yürümeye devam edecektir. Dönemindeki pek çok lider tarih sayfalarındaki yerini almışken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve müthiş öngörülü  liderlik ışığı sadece Ulusumuzun değil, tüm insanlığın rehberi olacak değerdedir” dedi.

            Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu mesajında şunları kaydetti.“ Hürriyeti ile sınanan bir Ulusun makus talihini değiştiren eşsiz komutan ve Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 76.  yıldönümünde  saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.  Ulusundan aldığı güçle giriştiği bağımsızlık mücadelesini, Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırarak saygın ve uygar dünyadaki yerimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ulusu ile birlikte başardığı bütün zaferleri yine Türk Ulusuna emanet etmiştir.  Bizlerin görevi, büyük bedeller ödenerek emanet edilen bağımsızlık ve Cumhuriyetimizi her alanda çok daha ilerilere taşıyarak , gelecek nesillerin ellerinde sonsuzluğa taşımaktır.

             Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ü ebediyete intikalinin 76. yıldönümünde bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum. Atamız fikirleri ile Türk Milletinin çağdaş uygarlık hedefindeki yolunu sonsuza kadar aydınlatacaktır." 

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1164 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim