• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ortaokul Öğrencileri Kampüsü Ziyaret Etti
11 Mart 2020 Çarşamba 13:18

Ortaokul Öğrencileri Kampüsü Ziyaret Etti

Çakırbeyli Ortaokulu öğrencileri 10 Mart 2020 tarihinde Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinatörlüğünde kampüs alanımızı gezerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “2023 Eğitim Vizyonu” çalışmaları kapsamında Okul Dışı Öğrenme Ortamları Projesi ile hayata geçen “Okulum Aydın Projesi” kapsamında, Çakırbeyli Ortaokulu öğrencileri 10 Mart 2020 tarihinde Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinatörlüğünde kampüs alanımızı gezerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Çakırbeyli Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nalan Uğur ve okul öğretmenlerinin gözetiminde Üniversitemizde ağırladığımız öğrenciler, Tıp Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Teknokent’te incelemelerde bulundu.

Tıp Fakültesinde Arş. Gör. Dr. Begüm İncedemir Ündey’in bilgilendirdiği öğrencilere, Tıp Fakültesi laboratuvarları ve derslikler gezdirildi. Son olarak ADÜ Teknokent’te incelemelerde bulunan öğrencilere Uzman Yasin Danyal eşlik etti. Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde gerçekleştirdikleri gezinin öğrenciler için çok verimli geçtiğini ifade eden Çakırbeyli Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nalan Uğur; üniversiteye, gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Proje kapsamında 71 okul dışı öğrenim ortamı, okul dışı öğrenme projesi kapsamında ziyaret edilecek. Öğrencilerin şehrin tarihi, kültürel ve coğrafi bütün zenginliklerini yerinde inceleyemeleri; dersler için yaparak yaşayarak öğrenme metodu ve yerinde eğitim modeli ile bir farkındalık kazanmaları sağlanacak. Eğitimin niteliği ve kalitesinin arttırılması amacıyla başlatılan projeden, Aydınlı öğrenciler yararlanabilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim