• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞEHİR SAĞLIĞI GÜNLERİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ
09 Şubat 2021 Salı 10:09

ŞEHİR SAĞLIĞI GÜNLERİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

ADÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Multidisipliner Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı ile Şehir Sağlığını Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ŞESAM) iş birliğinde, 18 -25 Ocak 2021 tarihlerinde düzenlenen "Şehir Sağlığı Günleri" etkinliği çevrimiçi olarak ger

ADÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Multidisipliner Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı ile Şehir Sağlığını Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ŞESAM) iş birliğinde, 18 -25 Ocak 2021 tarihlerinde düzenlenen "Şehir Sağlığı Günleri" etkinliği çevrimiçi olarak gerçekleşti.

İki oturumlu olarak düzenlenen etkinlik, ŞESAM Müdürü ve Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz’ın açılış konuşması ile başladı. Etkinliğe; Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar’ın yanı sıra, sunum sahibi Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı öğrencileri ve Çevre Sağlığı Önlisans Programı öğrencileri ile moderatör olarak etkinliğe katkı sağlayan Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalında görevli öğretim elemanları ve ŞEŞAM Yönetim Kurulu üyeleri katkı sağladı.

Çevre sağlığı ve şehir sağlığı konularına değinilen etkinlik, davetli kişilerin sunumlarını gerçekleştirmeleri ile sona erdi.

slayt2.jpg

Bu haber toplam 807 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim