• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Söke'de Üniversiteye Uyum Eğitimleri Verildi
07 Ekim 2019 Pazartesi 11:52

Söke'de Üniversiteye Uyum Eğitimleri Verildi

Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesinde, 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri düzenlendi.

Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesinde, 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri düzenlendi.

Ekonomi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Kamu Yönetimi ve İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinde birinci ve ikinci öğretim programlarında bu yıl eğitimlerine başlayan 521 birinci sınıf öğrencisine; üniversite, fakülte ve kent yaşamına uyum konusunda ayrıntılı bir oryantasyon eğitimi verildi.

Eğitimlerde öğrencilere hitap eden Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Neval Genç; öğrencilere Türkiye’nin en güzel coğrafyalarından birinde okudukları için şanslı olduklarını söyledi. 4 yıllık eğitim hayatınının insan hayatının önemli bir parçası olduğunu belirten Prof. Dr. Genç;  Söke, Aydın ve yakın çevresinde yer alan antik kentler, doğal ve tarihi miras konusunda bilgi verdi ve  öncelikli olarak öğrencilik görevini yerine getirmekle birlikte, öğrencilerin fırsat buldukça yaşadıkları kenti ve yakın çevresini tanımalarını önerdi.

Prof. Dr Genç, öğrencilerin karşılaşabilecekleri ve çözemedikleri her sıkıntıda okul yönetiminin yanlarında olduğunu ifade ettiği konuşmasına öğrencilere başarılar dileyerek son verdi.

soke-2-002.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 840 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim