• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Turan Ortaokulundan ALICIK’a Teşekkür Plaketi
08 Aralık 2016 Perşembe 20:44

Turan Ortaokulundan ALICIK’a Teşekkür Plaketi

Okullarına yaptığı hizmet ve desteklerden dolayı bir plaketde Turan Orta okulundan geldi.

Okullarına yaptığı hizmet ve desteklerden dolayı bir plaketde Turan Orta okulundan geldi.

Başkan Alıcık’a teşekkür plaketini Turan Ortaokulu adına Okul Aile Birliği Başkanı Avukat Hülya Ayyüksel Gürlek takdim etti..

Turan Ortaokulu Müdürü Mustafa Karasu, Okul Aile Birliği Başkanı Avukat Hülya Ayyüksel Gürlek ve Rehber Öğretmen Sevinç Selçuk Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Alıcık’a okullarına yaptığı hizmet ve desteklerden dolayı plaket takdim eden heyet Turan Okulu öğretmenleri ve öğrencileri adına teşekkür ve şükranlarını sundu.

Ziyaretlerinden ve verdikleri plaketten dolayı ziyaretçilerine teşekkür eden Haluk Alıcık “En önemli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu düşünen bir belediye olarak bu güne kadar köy okullarımız da dâhil olmak üzere bütün Okullarımızın bakım onarım tadilatı, yeni kantin, eğitim desteği gibi birçok eksiğini giderdik. Bizim görevimiz olmamasına rağmen biz belediye olarak elimizdeki imkânlar ölçüsünde okulların eksikliklerini gidermeye devam ediyoruz. Biz Nazilli Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik hizmetlerinde sınır tanımadığımız gibi eğitim ve öğretime katkı ve desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

AydınÖzel

dsc_0432.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim