• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
UÇURTMA ŞENLİĞİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
15 Nisan 2019 Pazartesi 19:31

UÇURTMA ŞENLİĞİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Özel Aydın İsabet Okulları tarafından Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü Kardeşköy Atletizm Stadyumunda “Uçurtmanı Kap Gel” sloganıyla 14 Nisan 2019 Pazar günü çok güzel bir etkinlik düzenlendi.

Özel Aydın İsabet Okulları tarafından Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü Kardeşköy Atletizm Stadyumunda “Uçurtmanı Kap Gel” sloganıyla 14 Nisan 2019 Pazar günü çok güzel bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe öğrenciler, veliler, öğretmenler ve davetliler yoğun katılım gösterdi. Aileler çocuklarıyla birlikte stresten uzak keyifli bir pazar geçirdiler. Uçurtma heyecanının yanı sıra oyun parkları ve geleneksel oyunlar da aileleri keyiflendirdi. Veliler ve öğrenciler arasında yapılan atletizm yarışları, çuval-halat yarışları hem heyecanı artırdı hem de çocuklarımıza kültürel değerlerimizin aktarımını sağladı. Ayrıca hazırlanan ikramlar katılımcılar için ayrı bir mutluluğa vesile oldu. Gökyüzünün uçurtmalarla kaplandığı etkinlikte çocukların ve ailelerin gülen yüzleri yaşanılan duyguların en güzel ifadesiydi.

Etkinliği değerlendiren Özel Aydın İsabet Okulları Müdürü Muharrem BAHAR; öncelikle katılımcılara teşekkürlerini iletti. Bugün öğrencilerimizin, velilerimizin, Hâmi projesi çerçevesinde kardeş okullarımızın ve misafirlerimizin etkinliğimize katılarak bu güzellikleri bizimle paylaşmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti diyerek duygularını aktardı. Ardından bu etkinlik için stadyumun tahsisinde destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe - İl Müdürlüğü Yöneticilerine şükranlarını belirtti. Öğrenci ve velilerimiz için yönetim kurulunun desteği ile bu ve benzeri birçok güzel organizasyon yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Muharrem Bey, Karakter ve Kariyer Sahibi Güvenilir Nesiller  için öğrencilerin mutlu bireyler halinde yetişmelerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Yönetim Kurulu adına duygularını aktaran Hayrullah YAMAN da katılımcılara bu güzel pazar gününde davete icabet edip şenlik havasını pekiştirdikleri için katılımcılara  teşekkürlerini ifade etti. Kendi adıma da çocuğumla beraber bu keyfi yaşamak oldukça güzeldi. Öğrencilerimize ve velilerimize bu ve benzeri güzel etkinlikler düzenlemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz; bu etkinliğe destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Yöneticilerine ve emeği geçen personelimize şükranlarımı sunuyorum diyerek sözlerini noktaladı.

dsc_0725.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1228 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim