• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VİRÜS HAREKATI KAPSAMLI ŞEKİLDE SÜRÜYOR
16 Mart 2020 Pazartesi 15:26

VİRÜS HAREKATI KAPSAMLI ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Söke Belediyesi ekiplerince geçtiğimiz hafta başlatılan Dezenfekte Harekatı devam ediyor.

Söke Belediyesi ekiplerince geçtiğimiz hafta başlatılan Dezenfekte Harekatı devam ediyor. Kamusal alanlar, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları parklar ve yeşil alanlar, çocuk oyun alanlarının dezenfektasyonu ve ilaçlanmasının yanında; açık ve yer altı konteynırlarının yıkanması çalışmaları sürüyor. Adliye Sarayı, Söke Kapalı Cezaevi, Fakülte binası gibi Devlet kurumlarına da el uzatan Söke Belediyesi ekipleri; dezenfekte çalışmalarına servis araçları, camiler ve ibadethaneler işe pazaryeri alanlarıyla devam etti. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatı ve hassas takibi ile devam eden çalışmaları; büyük memnuniyet yarattı.  

“Servis Araçları Virüse Karşı İlaçlandı”

Söke Belediyesi, vatandaşların ve özellikle öğrenci taşımacılığı hizmetinde kullanılan servis araçlarında virüs ve bakterilere karşı dezenfeksiyon çalışması yaptı. Söke’de bulunan 250 civarında servis aracı Çarşamba pazaryeri alanına gelerek, Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Dezenfektasyon ilaçlaması yapılan araçlar arasında İlçe Sağlık Müdürlüğü araçları ile Kaymakamlık makam aracı da yer aldı. Servis taşımacılığı yapan şoförler uygulamadan oldukça memnun kalırken; yapılan çalışmadan dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

“Müftülük ve Tüm Camilerde Dezenfektasyon”

Diğer taraftan Söke Belediyesi tarafından başlatılan Korona virüs ve bulaşıcı hastalıklara karşı mücadele çalışmaları kapsamında, İlçe Müftülüğü hizmet binası, ilçedeki tüm cami ve ibadethanelerde de dezenfektasyon çalışması yapıldı.

“Hafta Sonunda Boş Durmadılar”

Geçtiğimiz Cumartesi günü Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Ekiplerince Söke Adliye Binası ile Söke Kapalı Ceza Evi’nde dezenfektasyon çalışması yapıldı.

Pazar günü ise Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin meydanlarındaydı. Cumhuriyet (Hükümet) Meydanı ile Belediye Meydanı’nda dezenfekte ve yıkama işlemi yapıldı. Zemin yıkamasının yanında meydanlarda bulunan bank ve oturma grupları da tek tek dezenfekte edildi. Ayrıca Söke Merkez Çarşıda da yollar deterjanla yıkanarak, dezenfekte edildi.

“Pazaryerleri de Dezenfekte Ediliyor”

Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Salı günü kurulacak Bağarası Pazaryeri alanında dezenfekte çalışması pazartesi gününden yapıldı. Salı akşamı ise Söke Çarşamba Pazaryeri alanı dezenfekte edilecek. Cuma akşamı ise Cumartesi pazaryeri alanı dezenfekte edilerek, vatandaşın daha güvenli kullanabileceği hale getirilecek.

“Çalışmalarımız Hassasiyetle Ve Ciddiyetle Devam Edecek”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Küresel boyutta tehlike oluşturan Korona Virüs önlemleri kapsamında, Halkımızın sağlıklı bir ortamda hayatına devam edebilmesi için dezenfekte işlemlerimizi sürdüreceğiz. Gücümüzün yettiğince her yere yetişme gayreti içindeyiz. Müdürlüklerimiz ve bağlı ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın sağlıkları bizim çok önemli. Bu hassasiyet ve ciddiyetle dezenfektasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Süreci en etkin ve en titiz şekilde yürütme gayreti içindeyiz” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 646 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim