• Aydın29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNE DESTEK
23 Ekim 2019 Çarşamba 10:44

YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNE DESTEK

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen ÖzelYetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İş Birliği Protokolü’ne istinadenyürütülen çalışmalar devam ediyor.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İş Birliği Protokolü’ne istinaden yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı Oktay Kılıç ve İl Milli Eğitim Müdür V. Sabri Acar,21 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'i makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  özel yetenekli çocukların yeteneklerini geliştirerek, kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamanın; ülkemizin bugünü ve yarını açısından büyük önem taşıdığının yadsınamayacağını ve Üniversite olarak bu önemli konuda gerekli her türlü bilimsel ve akademik katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cumali Öksüz'ü de makamında ziyaret eden heyet, özellikle Üstün Yetenekli Öğrencilerin tanılanması ve eğitimi konusunda Üniversitemizin katkılarını önemsediklerini ve işbirliği içinde atılacak adımların öneminin büyük olduğunu aktardılar.

sablon-129.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 921 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim