• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Abdurrahman Öz’den Nazilli’ye Müjde!
24 Ocak 2017 Salı 17:32

Abdurrahman Öz’den Nazilli’ye Müjde!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan eski Polis Okulu’nun yerine Türkiye’nin en modern Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni kurmak için kolları sıvadı.

Nazilli’de akıbeti yılan hikayesine dönen Polis Okulu alanına yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi kurulması için düğmeye basıldı.

AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz, yaklaşık üç aydır konuyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nezdinde görüşmeler gerçekleştirdiğini ve bu konuda önemli bir mesafe alındığını kaydetti.

2012 yılında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve o tarihten bu yana atıl durumda olan Polis Okulu alanına Nazilli’ye yaraşır bir kompleks kuracaklarını ifade eden Öz,

“bir milletvekili olarak yapabileceğim en düzel ve doğru iş, doğup büyüdüğüm topraklara doğru hizmet götürmek olacaktır. Benim de en büyük gayem bu. Nazilli ve Kuyucak benim sokaklarında yürüdüğüm çocukluğumun ve gençliğimin iki önemli ilçesi. Allah bana milletvekilliği vesilesiyle doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmeyi nasip etti. Hükümetimizin 14 yıllık kalkınma hamlesi içinde Nazillimize bir nebze katkımız olursa kendimi mutlu sayacağım. Bu vesileyle Nazillimizde bulunan eski Polis Okulu alanına yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi kurulması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile üç aydır temas halindeyim. Önemli bir mesafe kat ettik. Allah kısmet ederse Nazillimize Ege Bölgesinde bir ilk olacak bu kompleksi kazandıracağız” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerinin önümüzdeki süreçte Nazilli’ye gelerek keşif çalışması yapacağını kaydeden Abdurrahman Öz, yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu ve spor tesisinin de bitme aşamasına geldiğini belirtti.Erdal SAVAŞ/Aydın Haber Ajansı

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1077 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim