• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adıgüzel Muhtarlıkta 40. Yıl'a Girişini Kutladı
13 Aralık 2016 Salı 23:21

Adıgüzel Muhtarlıkta 40. Yıl'a Girişini Kutladı

Muhtarlık görevinde 40. Yılını giren Zafer mahalle muhtarı Ali Adıgüzel Zafer Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası önünde lokma döktürdü.

Muhtarlık görevinde 40. Yılını giren Zafer mahalle muhtarı Ali Adıgüzel Zafer Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası önünde lokma döktürdü.

Muhtarın 40. Yılını kutlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık daha nice sağlıklı uzun yıllar diledi.

Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Adıgüzel muhtarlığının 40 yılını kutladı.  1977 yılından bu yana Zafer Mahallesinde muhtarlık görevini yürüten Muhtar Ali Adıgüzel 40 yıldan bu yana muhtarlık görevine bilfiil aynı mahallede aralıksız olarak devam ettirdi. Azaları ile birlikte lokma döktüren Muhtar Adıgüzel bu süreci mahalle sakinleri ile paylaştıklarını ifade ederek 40 yıldır muhtarlık yapmanın anahtarının insanı çok sevmek olduğunu kaydetti.  Zafer mahallesi ile bir bütün haline geldiğini vurgulayan Adıgüzel "İnsanı ve bir bütün olarak doğayı, hayvanları da sevdiğinizde başarı kendiliğinden geliyor. Ömrümün yettiği kadar muhtarlığa devam etmek istiyorum. Güne mahalleli ile başlayıp, günü mahalleli ile bitirmek bana büyük keyif veriyor” dedi.

Muhtar Adıgüzel’in lokma hayrına diğer Mahalle Muhtarları ile birlikte katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Muhtarımı tüm kalbimle kutluyorum. 40 yıl boyunca aynı yerde muhtar seçilebilmek gerçekten onur ve gurur verici bir durum. Belli ki mahallesi Muhtarımız Ali Adıgüzel ağabeyimizi çok sevmiş ve güvenmiş. Siz muhtarlarımız bizler için çok değerlisiniz. Vatandaşla aramızda köprüsünüz. Bizden önce mahallenin ve mahalle sakinlerinin sıkıntısını sorununu sizler bilirsiniz, sizler üstlenirsiniz. Sizler benim uç beylerim, demokrasinin ilk ayağı olan kişilersiniz. 2 dönemdir yaptığım belediye başkanlığı dönemimde bizlere de yol gösterdiniz.  Allah size daha nice sağlıklı uzun yıllarda hizmet etmeyi nasip etsin. Allah hayrınızı da kabul etsin. Kırkıncı yılınız kutlu olsun” diye konuştu. 

AydınÖzel

dsc_4267.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim