• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Şenliğinde Halkla Kucaklaşacak
22 Nisan 2019 Pazartesi 16:31

Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Şenliğinde Halkla Kucaklaşacak

Adnan Menderes Üniversitesi ev sahipliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 6 okulun katılımıyla düzenlenecek olan “Çocuk Şenliği” etkinlikleri toplantısı, 22 Nisan 2019 tarihinde Rektö

              Adnan Menderes Üniversitesi ev sahipliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 6 okulun katılımıyla düzenlenecek olan “Çocuk Şenliği” etkinlikleri toplantısı,

Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir başkanlığında düzenlenen toplantıda; milli birlik özelliğimizi öne çıkaran bayramlar ve yas günlerinde kamu kurumlarının iş birliğine vurgu yapıldı. Milli mücadelenin 100. yılı olması sebebiyle bu sene yapılacak olan etkinliklerin önemine işaret eden  Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “ADÜ'nün ev sahipliği yapacağı etkinliklerde tarihimizde ilk kez 58 kişilik senato üyelerini, ilkokul öğrencileri temsil edecek ve sonrasında Tralleis Meydanı’nda çocuklarımız yeteneklerini sergileyecek. Gerçek bir şenlik havasında geçmesini planladığımız bu etkinliğin geleneksel hale gelmesi için ADÜ'nün ve tüm birimlerimiz emrinizdedir.” dedi.

                “ADÜ Şehirde” sloganını önemsediklerini belirten  Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “Bizim sorumluluğumuz topluma yön vermek olmalıdır. Sürekli bilgi paylaşımı içerisinde, tam uyumluluk esasıyla çalışacağız. Birlikteliğimiz bir çarpan etkisi yaratacak ve ADÜ'nün şehirle entegrasyonunu sağlayacak. Bu tür milli bayramlar ve sosyal etkinlikler bu amaç etrafında iş birliği içinde çalıştığımızı gösterir. Samimi olmak, Aydın halkıyla bütünleşmek için başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere tüm kurumlarımızdan destek istiyoruz. Eğitim Fakültemizi ve ilgili tüm birimlerimizi eş güdümlü hale getirerek birlikte projeler üreteceğiz.” dedi.

                23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler, 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 10:00 ile 15:00 arasında gerçekleşecek. Etkinliklerde 7 farklı kurumdan belirlenecek 12’şer öğrenci senato temsilcisi olmak üzere; gösteri grupları, sorumlu öğretmenler ve öğrenci velileri ADÜ'de ağırlanacak. 

22 Nisan 2019 tarihinde Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

 

Haber : Merve GÜLMEZ

img_4892.jpgimg_4914.jpgimg_4915.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 648 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim