• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ Ailesi 2017’ye Hediyeleriyle Girdi
03 Ocak 2017 Salı 21:31

ADÜ Ailesi 2017’ye Hediyeleriyle Girdi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ailesi 2017 yılının ilk iş gününde hediye sürprizi yaşadı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ailesi 2017 yılının ilk iş gününde hediye sürprizi yaşadı. Üzerinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi logosu bulunan hediyelik eşyalar, personel ayrımı gözetmeksizin, çalışanlarımıza ulaşarak personelimizin motivasyonunu yükseltti.

Kurumsal ADÜ logolu masa takvimi, yeni yıl kutlama kartı, tükenmez kalem, araç kokusu, anahtarlık, seramik kupa, not defteri, küçük ve büyük bloknot, masa sümeni ve karton çantadan oluşan promosyonlar personele verildi. Akademik personelin yanı sıra idari ve şirket personeli için de aynı promosyonların hazırlanması büyük memnuniyetle karşılanırken, hediyelerden dolayı Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’a personeller teşekkür etti.

İlk Hediyeler Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’dan

Promosyon ürünlerinin ilk dağıtılmaya başlandığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Rektörlük personeline yeni yıl hediyelerini Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan kendi elleriyle verdi. Hediyelerin dağıtımına Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan katıldı. 

Bu Yıl Hediyelerin Çoğu Üniversite Matbaasından

Yaklaşık 4 biner adet üründen oluşan hediyeliklerin birçoğu ADÜ matbaasında basılarak ADÜ'ye önemli miktarda tasarruf sağladı.

Birlikte Çalıştığımız Ekip Arkadaşlarımızı Unutamazdık

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, ekip çalışmasının önemini vurgulayarak,“2016 yılında elde ettiğimiz başarılar, Üniversitemizi Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında görme isteğimiz bizim çalışma şevkimizi arttırırken bu çalışmayı gerçekleştirdiğimiz ekip arkadaşlarımızı, çalışanlarımızı, unutamazdık. Biz, ADÜ ailesi olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Birlikte omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda, ayrım gözetmeksizin Adnan Menderes Üniversitesi ailesinin bir parçası olan tüm çalışanlarımıza karınca kararınca bir yeni yıl hediyesi vermek istedik. Hediyelerimizle kurumsal kimliğimiz pekişerek personelimizin kuruma olan bağlılığının artacağına inanıyorum. Yeni yılın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.    

AydınÖzel

19.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1202 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim