• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ Bir Yumak Mutluluk Projesi
19 Ocak 2017 Perşembe 15:21

ADÜ Bir Yumak Mutluluk Projesi

“Bir Yumak Mutluluk” projesi çerçevesinde, öğrencilerin kendi elleriyle örmüş oldukları 78 atkı, 13 Ocak 2017 tarihinde roman çocuklarına hediye edildi.

ADÜ İletişim Fakültesinde okuyan öğrenciler ile ADÜ Romanlar Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde gerçekleşen “Bir Yumak Mutluluk” projesi çerçevesinde,  öğrencilerin kendi elleriyle örmüş oldukları 78 atkı, 13 Ocak 2017 tarihinde roman çocuklarına hediye edildi.

Üniversitenin Tralleis Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Halim Esen, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hicabi Arslan, Yrd. Doç. Dr. İçten Duygu Çallı ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversitenin İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İçten Duygu Çallı koordinatörlüğünde başlatılan “Bir Yumak Mutluluk” projesine 24 kız öğrenci katıldı. Öğrenciler ders aralarında ve evlerinde kendi çabalarıyla, 78 atkı ve 22 farklı renkten oluşan 100 metre uzunluğunda bir atkı ördü. Roman çocukları üşümesin diye başlatılan “Bir Yumak Mutluluk” projesiyle örülen birbirinden güzel rengarenk atkı, not defteri, kalem ve şapka, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından çocuklara hediye edildi. Roman Oyun Havaları eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler ve çocuklar doyasıya eğlendi.

“Bir Yumak Mutluluk” projesinin, hem örnek olması hem de kaynaşma için önemli olduğunu söyleyen Yrd. Doç. Dr. İçten Duygu Çallı, “Roman kardeşlerimiz okula giderken daha sıcak, daha mutlu olabilecekler. Emeği geçen tüm öğrencilerimi kutluyorum.” dedi.

AydınÖzel

1-020.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim