• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ Rektörü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tuncer’i Ziyaret Etti
26 Haziran 2020 Cuma 08:00

ADÜ Rektörü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tuncer’i Ziyaret Etti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Um

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer’i 23 Haziran 2020 tarihinde makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Aydın’ın çok önemli bir lokasyonda tarih, kültür ve turizm için bir cazibe noktası olduğunu ifade eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın için gerçekleşecek çalışmalarda Üniversite olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer de ADÜ  Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e nezaketinden dolayı teşekkür etti. 

Bu haber toplam 4402 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim