• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜ'DE BÖLGESEL TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ
20 Kasım 2019 Çarşamba 11:13

ADÜ'DE BÖLGESEL TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Üniversitemizde "Kolorektal Cerrahide Güncel Tedaviler" Adlı Bölgesel Toplantı Gerçekleşti

Türk Cerrahi Derneği ve Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalının birlikte düzenlediği "Kolorektal Cerrahide Güncel Tedaviler" adlı bölgesel toplantı, 16 Kasım 2019 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Erdem Ali Özkısacık, Türk Cerrahi Derneği Başkanı Prof.Dr. Seher Demirer ve akademisyenler katıldı.

 200 civarında katılımcının olduğu toplantıda açılış konuşmasını yapan Sempozyum Başkanı ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ender Demirkıran, “Kolorektal Cerrahide Güncel Tedaviler konusunu hep birlikte konuşup tartışmayı hedefledik. Bu konuda bölgemizde ve ülkemizde bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşmalarından çok şey kazanacağımız değerli hocalarımızla birlikteyiz. Bize bu olanağı sağlayan Türk Cerrahi Derneğine ve bilimsel katkı sağlayan tüm hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir yaptığı konuşmasında "Üniversitemiz bilimsel anlamda Türkiye’deki önemli üniversitelerden birisi olmakla birlikte bu anlamda ciddi çalışmalar yürütmekteyiz. Siz değerli bilim insanlarını Üniversitemizde ağırlamaktan gurur duyduğumuzu belirterek toplantının verimli geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarından sonra Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Türk Cerrahi Derneği Başkanı Prof.Dr. Seher Demirer’e Üniversitemizin hediyelerinden takdim etti.

Toplantıda "Kolorektal Cerrahide Güncel Tedaviler” hakkında detaylı bilgiler verildi.

sablon-180.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 579 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim