• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADÜDEN Yayın Hayatına Başlıyor
12 Ekim 2019 Cumartesi 09:35

ADÜDEN Yayın Hayatına Başlıyor

ADÜ ile tvDEN Yayın Reklamcılık AŞ arasında düzenlenen iş birliği protokolü, 10 Ekim 2019 tarihinde Rektörlük Makamı’nda imzalandı.

ADÜ ile tvDEN Yayın Reklamcılık AŞ arasında düzenlenen  iş birliği protokolü, 10 Ekim 2019 tarihinde Rektörlük Makamı’nda imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ile tvDEN Yayın Reklamcılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın’ın imzaladığı protokol töreninde, Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Muhammet Bilal Arık ve Dr. Öğr. Üyesi M. Umut Tuncer bulundu.

“Bu Proje Üniversite ve Aydın Halkını Bütünleştirici Bir Projedir”

Protokolün, ADÜ ile tvDEN arasında ortak program üretilmesini ve programın tvDEN üzerinden yayınlanmasını kapsadığını belirten Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Aydın’ın önemli basın kuruluşlarından biri olan tvDEN ile Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin iş birliği protokolünü imzalamaktayız. Ortak yayın ile yayınlanacak programın adı ‘ADÜDEN’ olarak belirlenmiştir. “ADÜDEN Sağlık”,  “ADÜDEN Sanat”,  “ADÜDEN Tarım” gibi alt sekmelerde isimlendirilecek program bir kültür programıdır.  Her program gününde bir öğretim üyemizin konuk olarak katılacağı, akademik alanı ile ilgili toplumu bilgilendirici paylaşımlarda bulunacağı bir formata sahiptir. Bu programların yapım ve izleyici ile buluşmasında İletişim Fakültesi öğrencilerimiz aktif rol alacaktır. Proje; ekranlarda Aydın halkı ile buluşmamıza vesile olurken, öğrencilerimizin de bilgilerini pratiğe dökme imkanı bulmaları açısından oldukça önem taşımaktadır.” sözleriyle proje hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Üniversite ve Aydın halkının bütünleşmesi açısından projenin oldukça önem taşıdığı belirten Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Bu proje ile Üniversitemiz ile halkımız arasındaki iletişim güçlenecektir. Aydınımızla ilgili sorunlar masaya yatırılarak, çözüm odaklı projeler oluşmasına imkan sağlanacaktır. Bu protokole eşlik eden, bize bu projede paydaş olan tvDEN ailesine güveniyoruz. Allah projemizi hayırlı uğurlu etsin.” dedi.

Şehrin Üretim Potansiyeli ile ADÜ’nün Bilgi Birikimini Bir Araya Getirecek Köprü Olmayı Hedefliyoruz

tvDEN Yayın Reklamcılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, “Biz Denge Medya Grup olarak yaklaşık 20 yıldır Aydın’da yayıncılık yapıyoruz. Denge Gazetesi olarak devam eden yayıncılığımıza yaklaşık iki buçuk yıl önce tvDEN televizyonunu da ekledik. tvDEN,  Aydın’da ilk uydu kanalı olma özelliğine sahip bir televizyon kanalı olmakla birlikte, Ege Bölgesi’nde bölgesinin tamamını kucaklayarak yayın yapan tek televizyon kanalı olma özelliğini de taşıyor.” sözleriyle tvDEN hakkında bilgi verdi.

İzleyicilerin; sorunlarını çözen, onları ilgilendiren konulara daha ilgili olduklarını belirten Aydın, “Şehrimizde, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi gibi bir potansiyel var. Birbirinden değerli öğretim üyeleri ile bilgi ve bilim açısından büyük bir güç. Şehrin üretim potansiyeli ile ADÜ’nün bilgi birikimini bir araya getirecek köprü olmayı hedefliyoruz. Ayrıca; bu projenin İletişim Fakültesi öğrencileri için kazanç olacağını düşünüyoruz. Öğrenciler; okurken televizyon ekranlarında program sunuyor, kamera arkasında kamera çekiyor, rejide program yönetiyor olacaklar. Bunlar eğitimlerini güçlendirecek etmenler. ADÜ’nün hocaları ve öğrencileri programların her aşamasında etkin olarak görev alacaklar. Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin, Ege Bölgesi ile kaynaşarak, dünya ile buluşacağı bir projenin paydaşı olmanın memnuniyeti içindeyiz. Hayırlı uğurlu olsun.” sözleriyle açıklamalarına son verdi.

Protokol töreni, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

rektor.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim