• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ AYDIN TEMAYÜL YOKLAMASI
12 Şubat 2020 Çarşamba 14:31

AK PARTİ AYDIN TEMAYÜL YOKLAMASI

Geçtiğimiz ay Efeler, Söke, Çine, Germencik ve Yenipazar ilçe başkanlarımız önümüzdeki kongrede aday olmayacaklarını kamuoyu ile paylaşmışlardı.

Geçtiğimiz ay Efeler, Söke, Çine, Germencik ve Yenipazar ilçe başkanlarımız önümüzdeki kongrede aday olmayacaklarını kamuoyu ile paylaşmışlardı.

9 ve 10 Şubat 2020 günü bu 5 ilçemizde ilçe başkanlığı temayülünü il koordinatörümüz, Osmaniye Milletvekili Sn.İsmail KAYA'nın başkanlığında gerçekleştirdik. 9 Şubat tarihinde Söke, Germencik ve Çine ilçelerimizde, 10 Şubat tarihinde ise Yenipazar ve Efeler ilçelerimizde gerçekleştirilen ilçe başkanlığı temayülleri,

İlçe Başkanı, İlçe Kadın ve İlçe Gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları ve ilçe başkanı adayları ile koordinatörü Sn.İsmail KAYA tarafından yüz yüze görüşülerek, Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, ilçe yönetimleri ile mahalle başkanları ise oy kullanarak temayül yoklamasına katılması yoluyla gerçekleştirilmiştir.

Önümüzdeki haftalarda her ilçemizden 3 veya 4 aday adayın Genel Merkeze daveti ile Teşkilat Başkanı Sn.Erkan KANDEMİR'in başkanlığında yapılacak mülakat neticesinde 5 ilçemizde kongrede aday olacak ilçe başkan adayları belirlenecektir.

Bu süreçte İlçe Başkanlığına talip olan ve görüşleri ile sürece destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Kongre süreci birlik ve beraberliğimizi artırdığımız, güçlendirdiği ve tazelenerek çıktığımız bir süreç olacaktır.              

                                                                              

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 679 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim