• Aydın29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİLİ YAVUZ ‘’ÇEVRECİ SEÇİM KAMPANYAMIZ BAŞLADI’’
04 Şubat 2019 Pazartesi 11:40

AK PARTİLİ YAVUZ ‘’ÇEVRECİ SEÇİM KAMPANYAMIZ BAŞLADI’’

Geçtiğimiz ay içerisinde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Başkan Erdoğan’ın yerel seçimler çalışmaları kapsamında gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini tamamen terk edeceklerini açıklaması sonrası dün Ankara Aren
Geçtiğimiz ay içerisinde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Başkan Erdoğan’ın yerel seçimler çalışmaları kapsamında gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini tamamen terk edeceklerini açıklaması sonrası dün Ankara Arena’da yine Başkan Erdoğan tarafından açıklanan Seçim Manifestosu ile AK Parti’nin çevreci seçim kampanyası resmen başlamış oldu. Ankara’da düzenlenen aday tanıtım ve seçim manifestosunu açıklama programına katılan AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, ‘‘Başkan Erdoğan tarafından açıklanan seçim manifestomuz seçim startını resmen verdik. Seçim çalışmalarımız boyunca artık eski tarz kampanya yöntemlerini geride bırakarak, özellikle günümüzde yoğun olarak kullanılan kitle iletişim araçları üzerinden çalışmalarımızı yapacağız.’’ dedi.
 
TEMİZ ŞEHİRLER HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK
 

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz yaptığı açıklamada ‘‘Her zaman ilkleri hayata geçiren AK Parti, 31 Mart yerel seçimler içinde bir ilki gerçekleştiriyor. Bu zamana kadar yapılan her seçimde bilindiği üzere caddeler, sokaklar, şehrin meydanları aklınıza gelen her yer partilerin bayraklarıyla, afişleriyle donatılırdı. Bu uygulama gerçekten de şehirlerimiz de ciddi anlamda görüntü kirliliği yarattığı gibi vatandaşlarımızın da tepkilerini çekiyordu. Başkan Erdoğan, geçtiğimiz ay partimizin genişletilmiş il başkanları toplantısında bu konuyu gündeme getirmişti. Dün Ankara Arena’da yapılan 81 İl ve ilçelerinin Belediye Başkan Adayları tanıtım ve partimizin Seçim Manifestosunun Başkan Erdoğan tarafından açıklandığı programımız sonrasında çevreci Seçim Kampanyamıza başlamış olduk. 31 Mart’a kadar gürültü ve görüntü kirliliği yaratan eski yöntemleri geride bırakarak, açık hava reklamcılığı, yazılı ve görsel medya ile internet yayıncılığı gibi mecraları kullanacağız. Partimize ve adaylarımıza ait afiş ve bayrakları da sadece parti teşkilatlarımızın ve seçim koordinasyon merkezlerimizin olduğu yere asacağız. Belirlenen saatler dışında da sesli yayın yapan seçim araçlarımız asla dolaştırılmayacak. Başkan Erdoğan’ın dün açıkladığı 11 maddelik seçim manifestomuza baktığınız da havası, suyu, toprağı daha temiz şehirler hedefiyle yola çıktığımızı göreceksiniz. Memleket işi, Gönül İşi sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolumuzda Allah bizleri mahcup etmesin inşallah. Bu vesile ile tüm adaylarımıza çalışmalarında bir kez daha başarılar diliyor, seçim manifestomuzun ülkemize, ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

whatsapp-image-2019-02-02-at-00.43.55.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 825 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim