• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKÇAOVA MAHALLESİNE DÜĞÜN SALONU VE YÜZME HAVUZU YAPILIYOR
24 Ağustos 2017 Perşembe 09:36

AKÇAOVA MAHALLESİNE DÜĞÜN SALONU VE YÜZME HAVUZU YAPILIYOR

Akçaova ve çevre Mahallelerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş mahalle halkından gelen düğün salonu talebini Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e iletmesi sonucunda Akçaova Mahallesinde yapılacak olan düğün salonu ve yüzme havuzunun t

 Akçaova ve çevre Mahallelerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş mahalle halkından gelen  düğün salonu talebini Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e iletmesi sonucunda Akçaova Mahallesinde yapılacak olan  düğün salonu ve yüzme havuzunun temelleri atıldı.

         Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer; “Akçaova ve civar mahallelerde oturan vatandaşlarımız yazın sıcakta, kışın soğukta düğün yapmakta zorlandıklarını, Çinedeki düğün salonları gibi modern düğün salonunun Akçaovaya yapılmasını istediklerini  Başkan Yardımcımız Mehmet Yavaş’a iletmişler.

         Bizlerde Akçaova Halkımızın her şeye layık olduğunu bildiğimizden hemen çalışmalarımıza başlayarak düğün salonu ve yüzme havuzumuzun temelini attık.Yılbaşında düğün salonumuz faaliyete geçecek.Toplam 760 m²  olacak kapalı alanda, ısıtma ve soğutma sistemi kurulu olacak. Artık Akçaovalı hemşerilerim yazın sıcak, kışın soğuk görmeden düğünlerini gönül rahatlığıyla yapacaklar. Böylece sokak aralarında ve Pazar yerinde yapılan düğünlerin gürültüsünden rahatsız olan çevre halkımızın da şikayetlerinin önüne geçmeyi düşünüyoruz.

         Yüzme havuzumuz yarı olimpik olacak.2018 yılı Haziran Ayında okulların kapanması ile birlikte faaliyete geçireceğiz. Önümüzdeki yaz artık Akçaovada yüzme kurslarımızı açacağız”, dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1043 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim