• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKGÜNEŞ; “MAHALLEMİZİN YOL İHTİYAÇLARI TAMAMLANDI”
06 Şubat 2017 Pazartesi 00:19

AKGÜNEŞ; “MAHALLEMİZİN YOL İHTİYAÇLARI TAMAMLANDI”

Söke'ye bağlı Güllübahçe Mahallesi’nde muhtarlıktan gelen talepleri üzerine sorunlu olduğu tespit edilen noktalarda yol çalışmaları yapıldı.

Söke'ye bağlı Güllübahçe Mahallesi’nde muhtarlıktan gelen talepleri üzerine sorunlu olduğu tespit edilen noktalarda yol çalışmaları yapıldı. Söke Belediyesi ekiplerince Güllübahçe’nin 18 farklı noktasında asfalt ve parke taş yol çalışmaları tamamlandı. Kaya Caddesi, Civan Sokak, Toptay, Sönmez, Geçimler, Tunç Sokak gibi sokaklarında içinde bulunduğu 18 sorunlu bölgede yapılan çalışmalar sonunda vatandaşlar memnuniyetini dile getiriyorlar.

Yapılan çalışmalardan halkımız memnun diyen Güllübahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Akgüneş; “Şu anda mahallemizin yol ihtiyaçları tamamlandı. Ufak tefek sorunlu olan yerler mutlaka var. Ancak onlarda önümüzdeki süreçte olacaktır. Başkanımız Süleyman Toyran gayret ve kuvvetiyle tüm zorluklara rağmen hizmet getirmektedir. Güllübahçemize verilen hizmetlerden çok memnunuz. Belediye Başkanımız başta olmak üzere, şantiye şefliğimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

gullubahce-calismalar1.jpggullubahce-calismalar1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim