• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKIN “BELEDİYECİLİK ÜRETMEKTİR”
05 Aralık 2018 Çarşamba 16:35

AKIN “BELEDİYECİLİK ÜRETMEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın Kuşadası Davutlar mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Sanayii esnafı ile bir araya gelerek Kuşadasında ve Aydının ilçelerinde yaşanan su sıkıntılarından bahsetti

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın Kuşadası Davutlar mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Sanayii esnafı ile bir araya gelerek Kuşadasında ve Aydının ilçelerinde yaşanan su sıkıntılarından bahsetti.

Germencik Belediye Başkanı ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın Kuşadasına bağlı Davutlar mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Akın mahalle sakinleri ve esnaflar tarafından kendisine iletilen sorunları tek tek dinleyerek çözümü noktasında gerçekleştireceği projelerini vatandaşlarla paylaştı. “Bugün maalesef Aydın gibi ülkemizin en batısında medeniyetin beşiği olması gereken yerde hala su sorunu yaşayan köylerimiz var. Karacasu’yun tekeli köyünde su yok, nargedik köyünde halkın kendi yaptığı göletin suyunu belediye tankerle çekip halka 11 liradan satıyor. Geçtim Karacasu’yun bu köylerini Kuşadası susuzluk çekiyor. Su olan yerlerde mevcut su ağız çalkalamaya dahi müsait değil. Biz bu sorunları topyekün çözeceğiz. 2014 seçimlerinde vaad edilen ancak bu geçen sürede yapılmayan Sarıçay barajı bizim dönemimizde inşa edilecek. Bu barajla Söke, Kuşadası, Davutlar ve Güzelçamlı bölgelerimizin su sorunu kalıcı olarak çözülmüş olacak. Ayrıca Kuşadası turizmin parlayan yıldızı olacak klasik turizmin yanı sıra dalış turizmi, sağlık turizmi, yaşlı turizmi noktasında projelerimiz hazır göreceksiniz aydın bizimle zincirlerini kıracak. Bu süreçte de hemşerilerimizin göstereceği teveccüh ile bu projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Akın’a ziyaretlerinde MHP Aydın İl yönetimi, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve yönetimi, MHP Kuşadası Kadın kolları Başkanı Serap Sağcan ve yönetiminin yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş eşlik etti.

Haber : Helin ÖDEN

img-20181204-wa0017.jpgimg-20181204-wa0037.jpgimg-20181204-wa0042.jpgimg-20181204-wa0045.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 900 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim