• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKIN “FEDAKAR BASINIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”
09 Ocak 2019 Çarşamba 13:42

AKIN “FEDAKAR BASINIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 10 Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama ile ilgili mesaj yayımladı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 10 Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama ile ilgili mesaj yayımladı.

                        

Akın mesajında; “Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir. Halkın gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde de etkili bir araçtır.

Türk basını, özellikle de mahalli basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap  ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde  görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır.

Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerekse kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması anlamında  büyük  önem taşımaktadır.  Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en önemli  ve popüler mesleklerinin başında gelmektedir.

Üstlendikleri her görevi, her koşulda  sürdürmeye çalışan basın çalışanlarının bu görevlerini  günümüze  kadar güvenilir, ilkeli ve tarafsız bir şekilde  başarı  ile  yerine getirmiş olmaları takdire şayandır.

Aydınımızın kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın  büyük bir  özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum.

Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakarca çalışan gazetecilerimizin 10Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, İlimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Haber : Helin ÖDEN

_10b4101-(2).jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 962 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim