• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ali Çakaloğlu MHP'de
06 Şubat 2019 Çarşamba 17:47

Ali Çakaloğlu MHP'de

Malumunuz olduğu üzere yıllardır, gönül vermiş olduğum partim Cumhuriyet Halk Partisinden Germencik belediye başkanı aday adayı oldum. Bu süreçte partim beni değil başka bir arkadaşımızı bu göreve layık gördü. Ben de her partilinin yapması gerektiği gibi

Malumunuz olduğu üzere yıllardır, gönül vermiş olduğum partim Cumhuriyet Halk Partisinden Germencik belediye başkanı aday adayı oldum. Bu süreçte partim beni değil başka bir arkadaşımızı bu göreve layık gördü. Ben de her partilinin yapması gerektiği gibi büyüklerimizin bu kararını saygıyla karşıladım ve partimizin adayının arkasında durmaya çalıştım. Ancak yaşanan bu süreçte mevcut adayımızın ve yakın ekibinin hiçbirinin partimizden olmadığı gibi partimizin değerleri ile uzaktan yakından alakaları olmadığını da üzüntüyle müşahede ettim. Bundan daha kötüsü gizli kapılar ardında yapılan karanlık pazarlıklar sonucu verilen taahhütlerin Germencik’imiz geleceğini karanlığa boğacağını görmekteyim. Oy uğruna şimdiden verilen bu taahhütler vatanını, milletini ve ilçesini seven hiçbir Atatürkçü CHP linin kabul edebileceği vaatler değildir.

Bir tarafta beka için önce partim değil memleketim diyen bir oluşum varken bir tarafta Atatürk’ün partisinin çatısı altından oy uğruna Germencik'imizin geleceğini pazarlayan bu zihniyeti esefle kınıyorum.

Bu açıkladığım nedenlerden ve içimde oluşan sorumluluk duygusu ve inanç ile parti değerlerimden hiçbir taviz vermeden, ilçesini seven dimdik bir Cumhuriyet Halk Partili olarak bugün itibariyle Cumhur İttifakı için belediye meclis üyesi adaylık başvurusunda bulunuyorum.  Beş yıldır kendisini gerek güler yüzü gerekse samimi hizmet yaklaşımı ile tanıdığım MHP belediye başkan adayı sayın İsmet Akın’la birlikte çalışma irademi kamuoyuna açıklıyorum. Partimin bugüne kadar bana verdiği tüm Atatürkçü ve milliyetçi değerler ile cumhur ittifakı oluşumu içerisinde ilçem ve geleceğimiz için var gücümle çalışacağımın sözünü veriyor benim gibi düşünen tüm değerli arkadaşlarımın desteklerini beklediğimi arz ediyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haber : Merve GÜLMEZ

img_8774.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1147 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim