• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALICIK : Bölmeye Kimsenin Gücü Yetmeyecek
20 Aralık 2016 Salı 18:27

ALICIK : Bölmeye Kimsenin Gücü Yetmeyecek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, maç ve ziyaret için gittiği İstanbul’da Şehitler tepesi ile Beşiktaş’taki hain terör saldırısı sırasında yaralanan Polis Memuru Süleyman Yılmaz’ı ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,  maç ve ziyaret için gittiği İstanbul’da Şehitler tepesi ile Beşiktaş’taki hain terör saldırısı sırasında yaralanan Polis Memuru Süleyman Yılmaz’ı ziyaret etti.

Beşiktaş Vodafone Arena önünde gerçekleştirilen ve 44 kişinin şehit düştüğü terör saldırısının yaşandığı Şehitler Tepesi ile saldırı sırasında yaralanan Nazillili Polis Memuru Süleyman Yılmaz’ı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık terörü bir kez daha lanetleyerek, “Bu vatan bölünmeyecek, minarelerimizden ezan sesi dinmeyecek, bu bayrak asla inmeyecek.  Allah’ın izni ile büyük Türk Milleti’ni bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir “ dedi.

İlk olarak Şehit Tepeyi ziyaret eden Başkan Alıcık şehitler için Yasin okuyup dua ettikten sonra Nazilli Belediyespor atkısını saldırının gerçekleştiği yere bıraktı. İstanbul’da okuyan Üniversite öğrencisi Melek Gökçen Alıcık ile birlikte ziyaret ettiği Şehitler tepesinde açıklama yapan Başkan Alıcık ‘’ Nazilli Belediye Başkanı olarak ziyaret ve maç için geldiğim İstanbul’da Türk milletinin aziz evlatlarına bombalı saldırı düzenlenen Şehitler Tepesine gururumuz Nazilli Belediyespor atkısı bıraktım. Ayrıca vatan bölünmesin minarelerimizden ezan dinmesin gönderden bayrak inmesin diye şehit olan kahramanlarımız için Yasin okudum. Allah’ımın izni ile büyük Türk milletini bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.

Şehitler Tepesi ziyareti sonrasında, saldırı sırasında yaralanan Nazillili Polis Memuru Süleyman Yılmaz’ı tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek ziyaret eden Haluk Alıcık, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifalar diledi. Sağlık durumu hakkında ailesinden ve hastane yetkililerinden de bilgi alan Başkan Haluk Alıcık olay günü ve anı hakkında da Süleyman Yılmaz ile uzun süre konuştu. Yılmaz ve ailesinin herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı konusunda da görüşen Başkan Alıcık zamanın birlik beraberlik zamanı olduğuna vurgu yaparak daha çok kenetlenip dik duruşun hiçbir şekilde bozulmaması gerektiğini söyledi. 

AydınÖzel

15542399_1092613700837316_4713766043837951978_n.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim