• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alıcık’dan, Kaymakam Küçük’e Hayırlı Olsun Ziyareti
29 Aralık 2016 Perşembe 17:07

Alıcık’dan, Kaymakam Küçük’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyesi MHP Gurubu Meclis Üyeleri geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından Nazilli’ye atanan Kaymakam İbrahim Küçük’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyesi MHP Gurubu Meclis Üyeleri geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından Nazilli’ye atanan Kaymakam İbrahim Küçük’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Gonca Yelkovan, Vahit Aysan Mustafa Akkaya, Dursun Öztunç, Hakan Kumcuoğlu, Hulki Karakaya, Mehmet Koşar, Yılmaz Kınlı ve Hakan Karakaş görevine başlayan Kaymakam İbrahim Küçük’ü makamında ziyaret etti. Kaymakam Küçük’e Hoş geldiniz ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Meclis üyeleri İbrahim Küçük’e Hayırlı olsun diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Meclis Üyelerine teşekkür eden Kaymakam Küçük Meclis üyeleri ile tek tek tanışarak, “Nazilli’de görev yapacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya gelmeden önce Nazilli ve mahalleleri hakkında çok olumlu şeyler duydum. Burada yapılan hizmetler çok önemli ölçüde Nazilli’yi ileriye taşımış. İnşallah bundan sonra da daha büyük hizmetlerin gelmesi için birlikte çabalayacağız. Devletin vermiş olduğu hizmetleri hep birlikte yürüteceğiz. Burada aldığım ilk intiba halkının sıcak kanlı, mütevazi ve kucaklayan bir yapıya sahip olmaları. İlişkilerin sıcak, iletişimin iyi olması işlerin sağlıklı yürümesi açısından çok önemli. Her yönü ile güzel bir şehirde sizlerle birlikte görev yapacak olmaktan çok mutlu ve gururluyum” dedi.

 Nazilli’nin genel yapısı ve fiziki konumu ile ilgili bilgiler aktaran Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Okumak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal şehir olan Nazilli’mize hoş geldiniz. Uzun yaşam şehri olarak tescillenen Nazilli’mizde inşallah sizin gibi genç ve dinamik bir kaymakam ile çok güzel projelerin ve hizmetlerin altına imzamızı atacağız. Sizinle birlikte Nazillimizi bir adım daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum. Sizinde dediğiniz gibi ilişkilerin sıcak iletişimin iyi olması uyumlu bir çalışmanın en önemli etkenidir. Nazillimize tekrar hoş geldiniz diyor başarılı çalışmalarınızın devanı diliyoruz” diye konuştu. 

AydınÖzel

dsc_6449.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim