• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alparslan TÜRKEŞ'in vefatının 20. yıl dönümü
04 Nisan 2017 Salı 21:12

Alparslan TÜRKEŞ'in vefatının 20. yıl dönümü

4 Nisan 1997 tarihinde hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan TÜRKEŞ'in vefatının 20. yıl dönümünde Aydın’da anıldı.

4 Nisan 1997 tarihinde hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan TÜRKEŞ'in vefatının 20. yıl dönümünde Aydın’da anıldı.

Merhum Genel Başkan Alparslan TÜRKEŞ için tavuk pilav hayrı dağıtıldı. MHP Aydın İl Başkanlığı, Nazilli Belediyesi ve Aydın Ülkü Ocakları birlikteliğinde gerçekleştirilen hayra MHP Aydın Milletvekili Deniz DEPBOYLU, Germencik Belediye Başkanı Gürşad KALE ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Deniz DEPBOYLU, Başbuğumuzun ebediyete intikalinin 20. Yılında kendisini saygıyla yâd ediyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan Aydınlılarımızla hayrımızı gerçekleştiriyoruz dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN :

Başbuğumuz Alparslan Türkeş Allah(c.c.)'a olan inancın, devlete olan bağlılığın, millete olan itimadın birbiriyle nasıl çatışmadan, ahenk içinde bulunacağını göstermiştir.

Gençliğin, bozgunculuğa, tembelliğe, ahlâksızlığa ve cehalete karşı hep savaş halinde olmasını istemiştir. Kendi hayatında asla yılgınlığa yer olmamış, dalgalı, fırtınalı geçen ömrü boyunca, herkesin düştüğü yerde ve zamanda kalkıp yürüyebilmiştir.

Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler ; Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ ’in hepimize örnek olan “temsil edici şahsiyetini” kavrayıp; mücadele ile geçen, akla, bilgiye, çalışmaya ve millet yolunda sürekli hizmet üretmeye yönelmiş hayatını örnek almıştır.Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler; merhum Liderinden devraldığı mukaddes bir emanet olan bu kutsal davayı, bu mefkureyi kıyamete kadar yaşatmak azim ve kararlılığındadır.

Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler; bu ülkeyi karşılıksız sevmiştir. Başta aziz Başbuğu Alparslan TÜRKEŞ olmak üzere hayatını vatanı ve Türk Milleti için vakfetmiştir. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir. 'Önce ülkem' diyen Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler, ülke sorunlarını aşmanın yolunun, ihtilafları derinleştirmek, kavgaları kızıştırmak, insanlarımızı birbirine düşürmek gibi yöntemlerle bulunamayacağını; aksine, toplumda uzlaşma, hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşmayı sağlayarak gerçekleştirilebileceğini savunmaktadır.

Bu ülküleri bize kazandıran Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’tir.
Bu vesile ile kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğ'umuz merhum Alparslan Türkeş 'i ve aziz ülkü şehitlerini saygı, sevgi minnet ve rahmetle yâd ediyorum. Kabrinin nur, mekânının Cennet olmasını Cenâb-ı Allah(c.c)'tan niyaz ediyorum.Ruhu şad olsun dedi. 

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc3130.jpg_dsc3104.jpg_dsc3108.jpg_dsc3110.jpg_dsc3119.jpg_dsc3121.jpg_dsc3123.jpg_dsc3124.jpg_dsc3138.jpg_dsc3142.jpg_dsc3163.jpg_dsc3156-001.jpg_dsc3155.jpg_dsc3137.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim