• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Atay İftar Yemeğinde Kadıköylülerle Buluştu
08 Mayıs 2019 Çarşamba 12:12

Atay İftar Yemeğinde Kadıköylülerle Buluştu

T.C. Efeler Belediyesi ilçe genelinde kurduğu iftar sofraları ile Ramazan ayında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

T.C. Efeler Belediyesi ilçe genelinde kurduğu iftar sofraları ile Ramazan ayında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Ramazan ayının ikinci gününde, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Efeler ilçesine bağlı Kadıköy Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldi. Mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği yemekte, Atay kuyrukta bekleyen vatandaşlarla bol bol sohbet edip, sıradaki çocuklara yemek alırken yardım etti.

Mahalleli kurulan iftar sofralarıyla ilgili, “Pazar ve market fiyatlarının cebimizi zorladığı bu günlerde, kurulan iftar sofraları ile nefes alacağız. Efeler Belediyesi ve Efeler Belediye Başkanımız M. Fatih Atay’a teşekkür ederiz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Ramazan ayı için paylaşma, dayanışma ve kaynaşma temennilerinde bulunan Atay, “Efeler ilçesinin her mahallesinde kuracağımız iftar çadırlarıyla birlikte, Ramazan ayında vatandaşımızın cebine bir nebze olsun destek olmaya çalışıyoruz. Bugün de Kadıköy Mahallesi’ndeyiz. Burada sizlerle olmaktan, aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan dolayı çok memnunum. Seçim zamanı bir söz verdim, birlikte yapacağız birlik olacağız dedim. Bugün de bunun en değerli örneklerinden bir tanesi. Bugün biz birlikte yemeğimizi, soframızı paylaşıyoruz. Dilerim birlik ve beraberliğimiz, bu sofradaki gibi paylaşım içerisinde olur.” İfadelerine yer verdi.

T.C. Efeler Belediyesi ve T.C. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayının sonuna kadar Efeler İlçesi'ndeki mahallelerde kurulacak çadırlarda halka birlikte hizmet verecek. Efeler Belediyesi Ramazanın üçüncü gününde Kemer ve Işıklı Mahallelerinde kurulacak olan çadırlarda hizmete devam edecek.

Haber : Merve GÜLMEZ

img_4411.jpgimg_4480.jpgimg_4617.jpgimg_4625.jpg

Bu haber toplam 655 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim