• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ATAY'DAN TÜM  HALKA EŞİT HİZMET
22 Ekim 2019 Salı 10:44

ATAY'DAN TÜM HALKA EŞİT HİZMET

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Merkez Yeniköy Mahallesi’ndeki yeni park için çalışmalara başladı

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Merkez Yeniköy Mahallesi’ndeki yeni park için çalışmalara başladı

. Belediye personeli tarafından parkın oturma alanlarının zemininde kullanılacak düz taş döşeme işlemi gerçekleştirildi.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince şehir genelindeki park-bahçe bakım-onarımı, kente yeni yeşil alanlar kazandırılması ve çim ekim çalışmalarının yapılmasının yanı sıra her mahalleye eşit hizmet prensibi ile yeni park çalışmalarına da devam ediliyor. Son olarak Merkez Yeniköy Mahallesi’nde kurulacak olan park için Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar hızla devam ediyor. Özverili çalışmaları ile dikkat çeken ekipler, parkın çehresini oluşturmaya başladı. Hassasiyetle çalışan belediye personeli park zemininde taş döşeme işlemi gerçekleştirdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, park çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada; "İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın hiçbiri arasında ayrım gözetmiyoruz. Bu ilçede yaşayan herkesle aynı havayı soluyoruz, aynı suyu içiyoruz tüm vatandaşlarımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu biliyoruz. Yeşil alanların çoğalması, daha temiz bir çevre için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Parkımız tamamlandığında gençlerimiz, çocuklarımız, tüm vatandaşlarımız için güzel bir dinlenme alanı sunmuş olacağız, bu kentin her noktasına hizmet etmenin heyecanı içindeyiz” dedi.

sablon-119.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim