• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AY-SİAD Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu
17 Haziran 2017 Cumartesi 15:01

AY-SİAD Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD) üyeleri, iftar yemeğinde buluştu

Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD) üyeleri, iftar yemeğinde buluştu. AY-SİAD Başkanı Özen GÜNDÜZ, “Geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar programındaki asıl amacımız ailelerin ve çocukların birbirleriyle kaynaşıp birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını sağlamaktır” dedi.

Aydın’daki iş dünyasını bir araya getirip ilin gelişip kalkınmasını sağlamak hedefiyle 3 yıl önce kurulan AY-SİAD, üyelerini bir araya getirmek amacıyla iftar programı düzenledi. Başkan Özen GÜNDÜZ ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Royal Garden’de düzenlenen programa yaklaşık 60 üye, ailesiyle birlikte katıldı. İftar programında bir araya gelen AY-SİAD üyeleri ve yönetim, birbirleriyle sohbet etme kaynaşma fırsatı yakalayıp birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirdi. AY-SİAD ailesinin iftar programında ney dinletisi yapılırken, çocuklar da palyaço eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İftar sonrası, açıklamalarda bulunan Başkan Özen GÜNDÜZ, dernek olarak her ay düzenli olarak çeşitli faaliyetler yaptıklarını ve Eylül ayında faaliyetlerine hız vereceklerini söyledi. Programa katılarak, kendilerini yalnız bırakmayan üyelere teşekkür eden Başkan Özen GÜNDÜZ, " 97 üyemiz var. Bugün müsait olup iftarımıza katılabilen yaklaşık 60 aileyle beraber ‘Birlik İçinde Güçlü Yarınlara’ parolasıyla AY-SİAD ailesi bu gün ikinci kez iftarda bir araya geldi. Üyelerimiz normal günlerde hem kendileri hem de eşleri çalıştıkları için bir araya gelip kaynaşma fırsatı bulamıyorduk. Bu mübarek Ramazan ayında onları bir araya getirdik. Bu yıl şehitler adına 500 kişilik iftar yemeği verdik. 20 Bin TL değerinde 40 TL’lik alışveriş çekini ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Üyelerimiz birlikte hareket ediyor. Milliyetçi, mukaddesatçı ve maneviyatına önem veren AY-SİAD üyeleri, gün geçtikçe daha da birbirlerine sarılarak faaliyetlerine devam edecek” diye konuştu.

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc1668.jpg_dsc1690-001.jpg_dsc1700-001.jpg_dsc1659.jpg_dsc1678.jpg_dsc1683.jpg_dsc1669.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim