• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDIN BŞB MALAZGİRT MEYDANI'NDA ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPTI
06 Temmuz 2020 Pazartesi 09:38

AYDIN BŞB MALAZGİRT MEYDANI'NDA ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Malazgirt Meydanı'nda trafiğin sağlıklı akması için yeni çizgi çalışması yapıldı.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALAZGİRT MEYDANI'NDA ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Malazgirt Meydanı'nda trafiğin sağlıklı akması için yeni çizgi çalışması yapıldı. Meydanda olası kazaların önüne geçmek için de yeni uyarı levhalarıyla trafik işaretleri monte edildi.

Aydın genelinde trafiğin sağlıklı akması için çalışmalar yürüten Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Efeler'deki Malazgirt Meydanı'nda yeni çizgi çalışması yaptı. Meydanda trafiğin güvenli akması ve trafiği aksatacak şekilde araç park edilmesinin önüne geçmek için yapılan çizgi çalışmasıyla meydandaki trafik akışı daha sağlıklı hale getirildi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğine özel önem verdiklerini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın genelinde trafiğin güvenli bir şekilde akması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

malazgirt_meydan-(2).jpeg

Bu haber toplam 3331 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim