• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın Sini Ev Böreği- Baklava
06 Mayıs 2017 Cumartesi 20:18

Aydın Sini Ev Böreği- Baklava

Pastacılık ve unlu gıdalar sektöründe hizmet veren Sini Ev Böreği ve Baklava firmasının 41'inci şubesi Aydın'da hizmet vermeye başladı. 'İster 1 Tepsi İster 100 Tepsi' sloganıyla yılların tecrübesinin de birleşmesiyle Aydın şubesinin işletmeciliğini emekl

Pastacılık ve unlu gıdalar sektöründe hizmet veren Sini Ev Böreği ve Baklava firmasının 41'inci şubesi Aydın'da hizmet vermeye başladı. 'İster 1 Tepsi İster 100 Tepsi' sloganıyla yılların tecrübesinin de birleşmesiyle Aydın şubesinin işletmeciliğini emekli bankacı Mahir ERTİN yapıyor.

Geçirdiği sağlık sorunlarının ardından farklı bir sektöre yönelmek istediğini söyleyen Mahir ERTİN, “Aydın'da bu tarz bir yerin olmadığını fark ettim. Eşimin de desteğini alarak bu sektöre adım attım” ifadelerini kullandı.

 'BÖREKÇİ DEĞİLİM'

Emekli bankacı Mahir Ertin, kendisinin börekçi olmadığını işin sadece pazarlama ve yönetim kısmıyla ilgilendiğini söyledi. Birçok lezzeti bünyesinde barındırdıklarını ifade eden Ertin, “ Merkezden özel izin ile menümüze sabah kahvaltısına da dâhil ettik. Özellikle su böreğimizi çeşitlendirerek müşterilerimize yeni tatlar sunduk. Su böreğinde sadece peynirli ile sınırlı kalmayıp bunun yanında pastırmalı ve kıymalısını da ilave ettik. İçinde kullandığımız ürünlerimizin hepsi tazedir. Örneğin peynirimizi Van'dan getiriyoruz. Sini Ev Böreği ve Baklava firmasını tercih etmemizin sebebi GDO içermeyen, katkısız doğal malzeme kullanımı ile sağlık ve güven vermesinden kaynaklanıyor” dedi.

 'ÜRÜN YELPAZEMİZ ÇOK GENİŞ'

Geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet sunmaya çalıştıklarını ifade eden Ertin, menülerinde su böreği, kol böreği, köy böreği, sigara böreği, gül böreği, dolama böreğinin yanında mug kek, kurabiyeler ve şerbetli tatlılarında yer aldığını kaydetti. Mahir Ertin, 'Çalışanlarımla aramızda patron çalışan ilişkisi yok. Aksine hepsini bir evladım, arkadaşım olarak görüyorum. Bana göre insan huzur bulduğu ortamda daha verimli çalışır. Biz Sini Ev Böreği Ve Baklava firması olarak huzurlu ve saygılı bir ortamda çalışıyoruz. Arkadaşlarımında bunda emeği çok büyük. İş yerimiz Yeni Dörtyol mevki Adnan Menderes Bulvarı'nda yer almakta olup sabah 05:00’te hizmet vermeye başlamaktadır.Tüm Aydın halkını bekliyoruz' şeklinde konuştu.

Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı girişinde yer alan Sini Ev Böreği ve Baklava firması yapılan lansman toplantısıyla tanıtıldı.

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc7233.jpg_dsc7283.jpg_dsc7309.jpg_dsc7314.jpg_dsc7242.jpg_dsc7245.jpg_dsc7246.jpg_dsc7247.jpg_dsc7248.jpg_dsc7251.jpg_dsc7253.jpg_dsc7254.jpg_dsc7281.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5491 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim