• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDIN TİCARET BORSASI’NDA ETKİN İLETİŞİM BECERİLERİ VE ETKİLEYİCİ KONUŞMA İLE BAŞARILI İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ
13 Kasım 2018 Salı 10:19

AYDIN TİCARET BORSASI’NDA ETKİN İLETİŞİM BECERİLERİ VE ETKİLEYİCİ KONUŞMA İLE BAŞARILI İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

Aydın Ticaret Borsası personeli ve üyelerine yönelik “Etkin İletişim Becerileri ve Etkileyici Konuşma ile Başarılı İletişim Eğitimi” 10 Kasım 2018 Cumartesi günü Aydın Ticaret Borsasında gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Borsası personeli ve üyelerine yönelik “Etkin İletişim Becerileri ve Etkileyici Konuşma ile Başarılı İletişim Eğitimi” 10 Kasım 2018  Cumartesi günü Aydın Ticaret Borsasında gerçekleştirildi.

Bir gün süren eğitimde Denizli ABİGEM eğitmeni Besim Ogelman   tarafından; iletişimin amacı başlığı altında; Temel öğeler, savunma mekanizmaları, çatışmalar, temel iletişim türleri ve çatışmalar, tutumlarımız ve önyargılarımızın farkına varmak, algılama becerileri, dinlemenin gücü, insanların sizi dinlemesini nasıl sağlarsınız? Akılda kalıcı olma becerisi, iş hayatında iletişim ve imaj, iletişimin iş hayatındaki önemi, iletişim ve imaj nasıl geliştirilir, ilk izlenim gücü ve oluşturulması, konuşma tarzı ve ses tonu, bakışlar, anlatımlar, jest ve mimikler, benlik saygısını güçlendirmek için iletişim  hakkında örneklerle birlikte anlatım gerçekleştirildi. 

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; hayatımızın en temel parçası olan İletişim hakkında, Borsamız da gerçekleştirilen “Etkin İletişim Becerileri ve Etkileyici Konuşma ile Başarılı İletişim Eğitimi”ne katılım sağlayan Borsamız üyelerine, personeline ve Denizli ABİGEM eğitmeni Besim Ogelman’a teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Haber : Merve GÜLMEZ

dsc03095-(1280x718).jpgdsc03093-(1280x718).jpgaaa-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 942 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim