• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın Ülkü Ocakları Yılbaşı Mesajı
31 Aralık 2016 Cumartesi 23:36

Aydın Ülkü Ocakları Yılbaşı Mesajı

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa KARACA 2017 yılına girilmesi dolayısıyla Yılbaşı Mesajı yayımladı.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa KARACA 2017 yılına girilmesi dolayısıyla Yılbaşı Mesajı yayımladı.

Mustafa KARACA şunları söyledi...

2016 yılı Ülkemizin ve milletimizin huzurunu, güvenini ve birliğini hedef alan emperyalist güçlerin ve onların taşeronluğunu yapan terör örgütlerinin her türlü alçakça saldırıyı gerçekleştirdikleri çok zorlu, felaket ve faciaların yaşandığı bir yıl olmuştur.

Ülke coğrafyamızın dışında da başta komşu coğrafyalarımız olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde şiddet ve gözyaşı dinmemiş, terörizm ve savaşlar pek çok insanın hayatını kaybetmesine, evlerini terk etmesine ve sefalete sürüklenmesine sebebiyet vermiştir.

Her ne kadar felaketlerle dolu bir yılı geride bırakmış olsak da 2016 yılı darbecilere, teröristlere ve Türk milletine düşman olanlara karşı milli birlik ve dayanışma ruhunun ortaya çıktığı, hain odaklarla dişe diş bir mücadelenin de verildiği bir yıl olmuştur. Türk Milletinin güçsüz, çaresiz ve sahipsiz olmadığı yine milletimizin yüksek irade ve azmiyle bütün dünyaya gösterilmiş, oynanan hain senaryolar tersyüz edilmiştir.

2016 yılının risk ve tehditlerinin gölgesinde yeni bir yıla umutla kapı aralıyoruz. Ahlaki çöküşün, asayişsizliğin, terörün, ekonomik yıkımın, toplumsal güvensizliğin ve kuşkunun egemen olduğu ülkemizin 2017'de düzlüğe çıkmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

2017 yılı Türk Milletinin toparlanma yılı olacaktır. Bizi bölmek isteyenlere, parçalanmamızı arzulayanlara karşı millet olarak vermiş olduğumuz mücadelenin artarak devam edeceği inancındayım. Milletimiz tarih boyunca çok daha zorlu günler geçirmiş ancak alev alev yanan milli ruh ve inanç her türlü zorluğun üstesinden gelmiştir. Türk milletinin binlerce yıllık mirası yeni bir destan yazacak birikime fazlasıyla sahiptir. Milletimiz müsterih olsun. Şer odaklarının heveslerini kursaklarında bırakacak ve her türlü oyunu bozacak milli birikim Ülkücü Hareketin bünyesinde en canlı şekliyle yaşamaktadır.

Bu milli ruhla vatan ve bayrak uğruna hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi şerefle yad ediyor, gazilerimize ve yaralılarımıza Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum. Halen sınırlarımız içerinde ve sınır ötesinde kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize başarılar diliyor, Yüce Allah'ın yardımı onlarla beraber olsun diyorum. Bu vesileyle bir kez daha Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor; kutlu bir uyanışa vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.

AydınÖzel

mustafa-karaca-aydin-ulku-ocaklari-baskani.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2050 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim