• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDIN VALİSİ HÜSEYİN AKSOY’DAN KUŞADASI ZİYARETİ
15 Ekim 2020 Perşembe 20:22

AYDIN VALİSİ HÜSEYİN AKSOY’DAN KUŞADASI ZİYARETİ

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kuşadası’nı ziyaret etti.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kuşadası’nı ziyaret etti.

Haziran ayında Aydın Valiliği görevine atanan Hüseyin Aksoy, Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Aydın Temsil Kurulu’na iade-i ziyarette bulundu.

İlk olarak Kuşadası Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Aksoy’u Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkanı Ömer Günel ve kurum müdürleri karşıladı. Vali Hüseyin Aksoy, Kaymakamlığın ardından Kuşadası Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Aksoy burada Belediye Başkanı Ömer Günel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

ASIRLIK BELEDİYE BANDOSU TARAFINDAN KARŞILANDI

Tarihi Kuşadası Belediye Bandosu tarafından Selimiye Marşı eşliğinde karşılanan Vali Aksoy, Başkan Ömer Günel ve belediye başkan yardımcıları ile yaklaşık 45 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi. Vali Aksoy’un ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Ömer Günel, 17 aylık görev süreleri zarfında Kuşadası’nın gelişimi ve değişimi için çalıştıklarını belirtti. Yaşama geçirmeyi planladıkları pek çok projeleri bulunduğunu ifade eden Başkan Ömer Günel şöyle konuştu: “Türkiye’nin ve Aydın’ın en önemli turizm kentlerinden olan Kuşadası’nın çehresini değiştirecek, potansiyelini açığa çıkaracak, hemşehrilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak ve güzelleştirecek projelerimizi gerçekleştirmek için ilgili tüm kişi ve kurumlarla diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Ömer Günel, Vali Hüseyin Aksoy’a önümüzdeki süreçte yaşama geçirilecek projelerin yer aldığı bir dosya sundu. 

Ziyaretlerinin ardından Kuşadası kent merkezini dolaşan Vali Aksoy, maske kullanmayan vatandaşlara uyarıda bulundu.  

MUHTARLARLA BULUŞTULAR

Vali Hüseyin Aksoy, Kuşadası ziyaretinde mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi. Başkan Ömer Günel’in de bulunduğu toplantıda Kuşadası’nda görev yapan muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunlarla ilgili olarak Vali Hüseyin Aksoy’a bilgi vererek taleplerini ilettiler. Başkan Ömer Günel ise şehir merkezinde ve uzak mahallelerde gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmaları hakkında Vali Hüseyin Aksoy’a bilgi verdi.

Vali Hüseyin Aksoy, muhtarlar toplantısının ardından 1992 yılında İstanbul Esenler’de meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memuru Şaban Ceylan ile 2013 yılında Ankara’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Pilot Üsteğmen Emre Acar’ın Kuşadası’nda yaşayan ailelerini ziyaret etti.

Kuşadası’ndaki temaslarını Kuşadası Efes Kongre Merkezi (KOMER) ziyareti ile sürdüren Vali Hüseyin Aksoy’a Başkan Ömer Günel tarafından KOMER’in mevcut durumu ile ilgili olarak bir bilgi dosyası sunuldu. Vali Hüseyin Aksoy’un Kuşadası ziyareti Kadıkalesi’nde sürmekte olan kazı çalışmaları incelemesi ile son buldu.

vali_ziyaret-(8).jpg

Bu haber toplam 5119 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim