• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın Vergi Dairesinden Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret
01 Mart 2017 Çarşamba 13:03

Aydın Vergi Dairesinden Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

Aydın Vergi Dairesi Başkanı V. Cemil Müsevitoğlu bu yıl 28.si kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı V. Cemil Müsevitoğlu  bu yıl 28.si kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında  Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu. Ziyarete Grup Müdürleri Yusuf İpekçi ile Mustafa Çelik, Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır, Efeler Vergi Dairesi Müdür V. Birgül Kaya'da katıldılar.

Vergi Dairesi Başkanı V. Cemil Müsevitoğlu ve  Grup Müdürleri Yusuf İPEKÇİ ile Mustafa ÇELİK, Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürü Ali ÇAKIR, Efeler Vergi Dairesi Müdür V. Birgül Kaya’yı; Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Ülgen ve Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyeleri Mustafa Akdam, Ahmet Şenel, Rıza Uyar ve Erkan Aslan karşıladı.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı V. Cemil Müsevitoğlu  uygulamalarımızda mükellef haklarını gözetmeyi kendimize ilke edindik. Çalışmalarımızda, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem veriyoruz. Klasik yönetim anlayışının dışına çıkarak, ortaklarını dinleyerek, çözüm arayan bir kurum olduklarını” belirterek, Aydın Ticaret Borsası dinamik ve enerjisi yüksek bir kurum, yaptıkları çalışmalar ile ilimizde önemli bir yere sahiptir. Aydın Ticaret Borsası yönetimini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İfadelerine yer verdi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; “Verginin, ekonominin büyümesi ve  toplumun kalkınmasındaki rolünün önemli olduğuna değinerek, bu yıl 28.si gerçekleştirilen Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Borsamıza gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’na teşekkürlerini ifade etti. 

vergi.jpg1.jpgvergi.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim