• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın'ın İl Geneli En Büyük Sorunu Belli Oldu
15 Aralık 2016 Perşembe 01:44

Aydın'ın İl Geneli En Büyük Sorunu Belli Oldu

Aydın Halkı Konuşuyor Projesi kapsamında gerçekleştirilen AydınÖzel Gazetesi Sosyal Medya Anketi sonuçlandı.

Aydın Halkı Konuşuyor Projesi kapsamında gerçekleştirilen AydınÖzel Gazetesi Sosyal Medya Anketi sonuçlandı.

AydınÖzel Gazetesi olarak Aydın Özel Haber Facebok Sayfamızdan gerçekleştirdiğimiz Aydın'ın En Büyük Sorunu Nedir isimli ankete yoğun katılımdan dolayı Aydın Halkımıza teşekkür ediyoruz.

Buradan Valilik, Kaymakamlıklar, Aydın Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve diğer kurumlarımızın Aydın Halkına kulak vermesini ve Sorunlar konusunda gereğini yapması gerektiğini düşünüyoruz.

Çünkü Yöneticiler Halk İçin Var... 

Sorumuz : Sizce Aydın'ın İl Geneli En Büyük Sorunu Nedir ?

Anketimize Katılan

Aydın Halkının Sorunları

1 - Jeotermaller : % : 10,3

2 - Trafik : % 10,3

3 - Su Faturaları : % 6,4

4 - Hava Kirliliği : % 6,4

5 - Otopark : % 6,4

6 - İşsizlik : % 3,8

7 - Temizlik Çevre Kirliliği : % 3,5

8 - Çevre ve Yeşil Alan Korunmalı : % 2,9

9 - Çok Sorun Var : % 2,5

10 - Havaalanı : % 2,5

11 - Yollar : % 2,5

12 - Altyapı : % 1,9

13 - Katı Atık : % 1,6

14 - Atık Su Bedeli : % 1,6

15 - Belediye Hizmetleri Yetersiz : % 1,6

16 - Hizmet Yetersiz : % 1,6

17 - Sosyal Alanlar Eksik : % 1,6

18 - Koku Var : % 1,3

19 - Çarpık Kentleşme : % 1,3

20 - CHP : % 1,3

21 - Tarım Arazilerinin Yok Olması : % 1,3

22 - Elektrik Faturaları : % 1

23 - Dar Sokaklar : % 1

24 - Siyasileri : % 1

25 - Yatırım Yok : % 1

26 - Özlem ÇERÇİOĞLU : % 1

27 - Her Yere İnşaat İzni : % 1

Diğerleri   : % 21,4

 

Diğerleri Seçeneğinin Özelleştirilmiş Hali :

Kültür Yok, Yobazlık, Bisiklet Yolu, Çocuk Parkları, Sahillere Demiryolu Gitmeli, Kötü Zihniyet, Geçim Sıkıntısı, Belediyede Yolsuzluk, Başkanları Birbiri İle Uğraşması, Rantçılık, Projeler Halkın İhtiyaçları Olmalı, Zeytinliklere Çöp Bırakılmamalı,  Bozdoğan ve Örencik Köyü Arası Çok Dar, Aydın Köy Kalmış, Doğalgaz Zorunlu Olmalı, Nazilli İl Olsun, Kuşadası İl Olsun, Tuvalet Yok, Çeşme Yok, Bey Cami Duvarına Oturanlar, Emeklilerin Oturabileceği Yerler Yok, Yöneticilerin Halka Değer Vermemesi, Yürüyüş Yolları, Tarihi Alanlar Restorasyonu, Belediyede Torpil, Kötü Yerel Yöneticiler, İzinsiz Ateş Yakılması, Tarımda Kalkınamaması, Projesizlik, Tahammülsüzlük Yok, Sevgi - Sayıgı Yok, Vizyonsuzluk, Reklama Harcanan Para, Özel Halk Otobüsleri Denetimsiz, Aydın Esnafı Çaresiz, Kamu Halk Koordinesi, Vergiler Fazla, En Pahalı Yer, Hayat Standardı Düşük, Açıköğretim Sınavlarının İl Merkezinde Yapılması, Hastanelerin Eksiklikleri, Doktor Eksiklikleri, Kaldırımdaki Ağaçlar, Kapalı AVM Yok, Sanayisi Yok, Umudu Yok, Mahalle Arası Hayvan Otlağı, Kaldırımlar Kırık, Bakımsız Binalar, Kentsel Dönüşüm Yok, Gazetecilik Yetersiz, Ses Kirliliği.

 

Sorumuz : Sizce Aydın'ın İl Geneli En Büyük Sorunu Nedir ?

Halk Yorumları..

Adnan Faruk Aytaşkın Aydın Halkı Konuşuyor Projemiz Hayırlı olsun.. Bence Aydın'ın En Büyük Problemi Trafik ve Otopark...

Hülya Yavuz Hava kirliliği ve işsizlik

Ahmet Kamuran Izer Projesizlik

Gül Tanem Otopark ve Havaalanı olmaması en büyük problem...

Kevser Kurar Çocuk parkları, Temizlik en başta aklıma gelen tabi dahası da var

Cetin Akar Aydın'ın ve Aydınlının en büyük sorunu yada şanssızlığı bugüne kadar Aydına hizmet etmeyen siyasileri

Güngör Orhan Hava kirliliği trafik sokaklar çok dar

Ulviye Özcan Trafik, işsizlik, hava kirliliği

Nejmi Hilal Elif Kurt Say say bitmez ki

Osman Çelikkol Bana göre Aydının Tarımda Kalkınmaması çok büyük bir sorun...

Zekeriya Danyal İşsizlik. Trafik sorunu. Su ve elektrik faturaları. Vs.

TC Gokhan Delımanlar Hava Kirliliği, Elektrik faturası, Bisiklet yolu yok

Murat Ozturk İş olanakları çoğaltılmalı

Erkan Tatay Demiryolu sahillere uğramıyor, yollar rezalet, kanallar sinek kaynıyor, yazın herkes ateş yakıyor nefes alamıyoruz denetim yok, su faturalarında atık su bedeli alınıyor kanalizasyon yok

Alaattin Uslu Çarpık kentleşme ve kötü yerel yönetim sonucu tabiî ki şehir içi berbat trafik

TC Şahin Seçen Saymakla bitmez ama en büyük sorunu CHP dir

Ayşegül Cankurt 1-) jeotermallerin havaya verdiği ve ilerleyen zamanda sağlığımıza vereceği zarar...kesinlikle Aydın'da jeotermal kaldırılmalı.
2-)otopark yetersizliği ayrıca bulvar üzerinde ve ara sokaklardaki yerleri daraltan araç otoparkları.
3-)mutlaka bir havaalanı olmalı.denize kıyısı olan bir kent değiliz ancak ilçelerimiz denize kıyısı olan ilçeler.havaalanı şart.
4-)daha çok ve daha geniş yürüyüş ve bisiklet yolları
5-) hükümet bulvarındaki tarihi alanların restore edilmesi ve turizme açılması gerekli.
6-)ve tabiî ki çok gelen su faturaları.
7-) son maddeye koydum daha çok aklınızda kalsın diye...torpille belediyeye alınan kişi sayısı.bir kişinin yapacağı işi 5 kişini yapıyor olması.torpil ve yolsuzluk iddiaları çok rahatsız edici...hepsimi yalan yahu diyesi geliyor insanin!!!

Sevkan Güçlü Jeotermal ler birinci sorun ikinci sorun ise otopark ücretleri ha birde başkanlarının sürekli birbirleriyle dalaşmaktan yapılacak olan hizmetlerin aksaması .

Kaya Gaymali 1 - Çıldır Havaalanı Açılmalı..

2 - Alt Yapı Sorunu, ASKİ Yetersiz Geliyor ..

3 - Özlem ÇERÇİOĞLU'nun Kuşadası, Söke, Nazilli, Germencik ve Efeler Belediyesi gibi büyük ilçelerle ile Uyumlu çalışmaması..

4 - Aydın BŞB İlçelerin Büyüklüğüne göre topladığı parayı Hizmete dönüştürmemesi..

5 - Su Paralarının Çok Fazla Olması..

6 - Yöneticilerin Aydın Halkına gereken değeri vermemesi..

Osman Çelikkol Aynen katılıyorum

Saffet Çarçal TRAFİK VE TABİ Kİ TRAFİK OTOPARK ÜCRETLERİ, ATIK SU ÖDÜYORUZ KANALİZASYON YOK, CEVRE KİRLİLİĞİ ,

Gürer Gönül Osman Şehir içi yolları çok kötü, trafik çok sıkışık, merkez mahalle araları çok dar sokak geliş gidişleri çok karmaşık ve düzensiz, yazın mesire yerleri yok denecek kadar az serin sulak mesire yerleri yok bir hafta sonu vatandaşın hoş vakit geçirebileceği mangal yakabileceği doğal güzelliği olan çok az yeri var bildik yerler sıcak memleket orta halli bir ailenin gidebileceği serin yerler mekanlar yok, merkez de camiler haricin de tuvaletler çeşitli köşelerde şarıl şarıl akan çeşmeleri yok, vatandaş bey cami duvarlarına nazilli bardağı gibi sıralanıyor, emeklilere oturabileceği yerler çok çok az, ben bir sıradan vatandaş gözüyle baktım tabi mimari açıdan değil isterim ki çarşıya ailemizle veya yalnız çıktığımız da rahat edelim hoş vakit geçirelim temiz bir ortam olsun ayrıca merkez çarşı bey cami civarı çok pis sigara izmaritleri kağıtlar çöpler atacak yerler çok az inşallah iyi olur temennimiz odur SAYGILAR.

Arzu Hasırcıoğlu Dülger Kesinlikle Jeotermal .Büyük bir cevre kirliliğine sebep olup, bizleri zehirliyor, ayrıca her yere inşaat izni verilmemeli, çevreyi ve yeşili korumak birinci amaç olmalı , Aydin aydin yapan doğası çünkü, her bos alana, zeytinliklere inşaatların cop bıraktıklarını görüyorum bu da engellenmeli

Mehmet Önel Heeey aydını yönetenler aydının en büyük sorunu TRAFİK OTOPARK sorunu sabah akşam aydın merkeze ÇIKIN Trafiğin haline görün bu her gün böyle ALLAH SABIR versin TRAFİKTE olanlara

Mehmet Yenipazarlı Altyapı sorun

Bünyamin Baydar Ben bozdoğan örencik köyündenim bizim köy ve bozdoğan yolumuz çok dar ve aşırı virajlı.

Murat Çağlı Başta en önemli sorun olarak işsizlik. Gençlere iş imkanları yaratılması gerekli. Ve Aydın her geçen gün Beton yığınına dönüşüyor.bunun önüne geçilmeli ve yeşil alanımıza sahip çıkmalıyız.Teşekkürler.

Ahmet Meryem Cihan trafik,.otopark, su faturası, jeotermal, hava kirliliği, yeşil alanın olmaması.. havaalanı, yollar daha neler neleeer... Aydın cevre illere göre köy gibi kalmış ve böyle giderse de hep yerinde sayacak

Kurban Dülger Jeotermallerden kaynaklı çevre kirliliği. Çözüm 1-Jeotermallere izin verilmemeli. 2-Doğalgaz kullanımı zorunlu olmalı.

Muammer Köle Tabiî ki bende katılıyorum Türkiye de her kazılan kuyudan doğalgaz çıkıyor bence de doğalgaz zorunlu hale getirilmeli jeotermal bizim neyimize dimi

Kurban Dülger Havayı kirletmeyecek başka kaynak varsa onu kullanalım.Ama kalorifer kömürü nün geleceğimizi kararttığı kesin.

Düzgün Bozay Kuşadası ve Nazilli il olsun.

Sami Uludağ Jeotermal ve insanların tahammülsüzlüğü birbirini sevmesi saygısı eksik

Muhammet Enes Çulha Özlem Ç.

Ummahan Necati Aktan Aktan İlk önce aydını şu kahrolası jeotermallerden kurtarmak önce sağlık diyorum, ben su faturası, uçağımız kalksa çok iyi olur hiç olmazsa haftada bir taaa İzmir'e kadar gitmek zorunda kalmasak

Ali Yazan JEOTERMAL KAYNAKLI hava kirliliği, bunun çevreye,toprağa,başta incir ve zeytin olmak üzere bitkilere verdiği zarar.

Ibrahim Erdoğan Trafik, otopark ve belediye hizmetleri.

Orhan Demir VİZYONSUZLUK

Ecevit Koken Trafik

Mehmet Eren Bu gün Aydın'ın en büyük sorunu, Milletin sırtında kambur olarak duran " CHP "

Süleyman Sümer Mevcut bulvarları yenilemek trafik sorununu çözüm değildir bunu ilkokul öğrencileri bile bilir.Trafik sorununu çözmenin yolu profesyonel yardım almaktan geçer.Ancak bizim yerel yöneticilerin çok bilmiş daire başkanların bunu niçin akıl etmezler bilemiyorum.Danışmanlık hizmetleri için binlerce para harcayanlar trafik için neden çare bulamıyorlar?.... Reklama harcadıkları paraların yarısı ile trafik sorunu çözülür Aydında

İskender Durmuş İşsizlik, Trafik, Otopark Sorunu..

Sinan Calasın SU ÜCRETLERİNİN PAHALILIĞI,

Mustafa Celalettin Koç Trafik ve otopark bu bir gerçek

Önder Özer Otopark

Hüseyin Yilmaz Aydın kötü yönetiliyor. Aydın trafik probleminde boğuluyor.  Belediye hizmetleri oldukça kalitesiz. Özel halk otobüsleri kontrolsüz ve  Aydın esnafı çaresiz. Öncelikle aydında trafik, belediye hizmetleri, halkla iletişim ile kamu kurumlarının gücü iyi bir şekilde koordine edilmeli. Projeler halkın ihtiyaçlarına göre dizayn edilmeli.

Şermin Çetin Aydının en büyük sorunu jeotermal. Aydının inciri,zeytini en önemlisi ağaç katliamı. Tarım arazilerin yok olası.

Halil Yacuz Belediye soyuyor esnafı iki İşyerine beş bin beş yüz atık ve cevre temizlik vergisi aldığına göre hizmette yok su dört lira oldu

Mehmet Ali Akyol Trafik. pahalı su, Yollar

Musa Şen Say say bitmez ki hangi birini sayayım

Rıdvan Kılıç Köy şehri olarak bakarsak idare eder, şehirleşme olarak çarpık kentleşme , siyaset olarak siyasetçileri beş para etmez, yönetim olarak sınıfta kaldılar sürekli, değişen ve gelişen hiç bir şey yok aynı yerinde sayıyoruz hiç iyi bir şey yok biri alt geçit yapar açılış yapar sanki otoban açmış gibi aydın halkı biraz köylü sınıflaşma olarak 'c' sınıfı halkına sahip gelişime kapalı kültür yok denecek kadar yobaz

Yılmaz Kardeşler Didim Başta Bütün illerden göç almış bir yerdir AYDIN çok dili çok kültürlü sosyal alanlar geliştirilmeli.. Ben Didim İlçesi için söyleyeyim su , elektrik vb. Ödemelerin yani vergiler fazla ama karşılığı yok  Türkiye'nin en pahalı yeri Didim olmasına rağmen hayat standardı düşük ..  Açık öğretim sınavlarının Didim yerine Aydında yapılması .. Hastanelerin sağlık eksikleri yeterli deneyimli doktorların olmaması ... yerel sorunlar çok .. rantçılık almış başını gidiyor... Daha yaşanabilir Didim için herkes üstüne düşeni yapmalı bence....

Muzaffer Taşcan Koku koku Aydın bok kokuyor

Metin Mutlu Sorunsuz bir şey var mı ki

Halil Yacuz Belediye hırsız dır  başka ne olacak her şey var yol yok aydında soygun var ama hizmet yok terk etcem bu aydını

Nur Tanem 1) Otopark (yer aramaktan aracımın benzini bitiyor )
2 ) Havaalanı ( İzmir e gidip uçağa yetişmek resmen işkence )
3 ) Kaldırımdaki ağaçlar ( yolda araçlar, kaldırımda ağaçlar, insanlar nerede yürüsün acaba?
4) Çocuk parkları ( pislik içinde )
5) Sosyal alanlar yetersiz...

Ebru Kopurlu Can Jeotermaller

Metin Çakmur Şu paraları en yüksek birde oto park

Cansever Yavaş 1- hava kirliliği

Cansever Yavaş trafik,  kapalı ailecek gidebilecek bir avm yok,  hava kirliliği hat safhada, çocuklara götürebileceğimiz doğru düzgün bir doğal yaşam parkı, mesire alanı yok.

Ihsan Şen yorumu ne gerek var her evde ıssız çocuklar var aydının neresi var ki ne sanayisi var nede umudu var adı aydın soy adı acı

Feridun Aksoy Jeotermal  trafik  otopark  su faturası ve  alınan kati atik bedeli ( bir poşet atik bir dünya para).

Sabit Çocuk Otopark otopark otopark veeeeee çevre yolu viyadük viyadük. Çözüldü mü

Nursabah Şener Dikmen Aydınımızın hangi sorunu yok ki efeler mahallesi keçi otlağı olmuş, sen mahallede otlayan keçilerin hakkından gelememişsin kalkmış AYDINIMIZI yöneteceksin adamı gülerler.Aydın sorunları bu zihniyetle çözülmez.

TC Aynur Çörekçioğlu İlk sırada jeotermaller.

Sema Mavisi Aydin CHP den ve yandaşlarından kurtulmalı

Yücel Sevingül Jeotermalin denetimsizliği,  yeşil alanın az olması, hava alanı, fahiş su faturaları,

Zahide Buzunoglu İşsizlik yollar

Ali Yenigün Jeotermal enerji elde ederken atmosfer kirliliğine sebep olması ileriki yıllarda Aydınımızın en büyük sorunu olacaktır

Sülhiye Kılınç N aydın nazilli ve Kuşadası kaldırımlar kırık bükük yürüyemiyoruz düz ayakkabılarla bile yürüyemiyoruz yol kenarları çöplük gibi Kuşadası kuraklık geçirmiş çöl gibi şehir suyu çok pahalı bahçeleri yeşillendiremiyoruz teşekkür ederiz yerine getirir seniz en kısa zamanda dikkat almanızı Rica ediyoruz

Recep Cahit Özkan Jeotermal kaynaklı pis koku, kışın hava kirliliği, trafik, otopark, doksanların bakımsız kasabaları gibi renksiz, bakımsız binalar...

Ervin Varhan Kaya İşsizlik jeotermallerden çıkan kükürt kokusu  ilçelerdeki organize sanayi bölgelerinde yatırım yapılarak iş alanları yaratmak

Mesut Ozdemir AYDIN germencik meşeli köyünün içinden akan derenin içerisine boşaltılan atık suların, kanal yolu ile bir an önce koy dışına aktarılması için is makinesi sorunumuza tek çözümdür .gerekli mercilerin ilgilenmesini istiyorum.  aynı zamanda katı atıkların toplanması için hiçbir kurum çalışmıyor.  bu yüzden hastalıklar oluşuyor köyümüzde. içme sularımıza bunlar karışıyor ve bulaşıyor.  köyümüzün bazı yolları asfalt yapılacak diye duyum aldık fakat hala daha aynı yapılmıyor. bazı tarım ürünlerimiz incir ve zeytin başlıca, bu jeotermalin havaya saldığı gazlar nedeniyle etkileniyor. bunun için önlem alınması gerekiyor.

Serpil Mustafa Akçay Jeotermalin yaydığı zehirli hava, otopark sorunu, her yere inşaat izni verilip yeşilin yok edilmesi,iş alanı kıtlığı.

Orhan Yarka Saniye Kışın hava kirliliği nefes alamıyorsun .

Rft Rft Öz Özlem Çerçioğlu en büyük sorun

Ferdi Ozsoy Jeotermal  trafik  park sorunları  pahalı su kullanımı  işsizlik v.s daha neler neler

Kemal Dogan Vatandaşın sorunu geçinmek en basitinden  su fiyatları çok yüksek bilmiyorum Türkiye'nin belki de en pahalı suyunu bizde olduğunu düşünüyorum

TC Celal Turan Jeotermaller

Hüseyin Aksu Kent JEOTERMALIN HATALI VE KONTROLSÜZ KULLANIMI...

Özer Nurdoğan Üzen Bu jeotermali aydının başına siz bela ettiniz Hüseyin bey. Adliye koridorlarında verilen mücadelede sizi de görmek isteriz lütfederseniz.

Durmuş Coşan Jeotermaller yüzünden memlekette ne incir ne zeytin oluyor jeotermaller kapatılsın.

Müfide Emel Küçük Öncelikli sorun termallerin çıkardığı hava kirliliği.

Mahmut Balikçi Alt yapı  çarpık kentleşme otopark, temizlik belediye hizmetleri yetersiz imar v.s daha çok şey var ......

Halil Ok Bu aydını yönettiğini zanneden zihniyet bir yerden bir yere acaba nasıl gidiyor akşamları dışarı çıkıyor mu arabasını park için evinden geldiği yoldan daha fazla yol gidiyor mu acaba çoluk çocuğuyla pikniğe nereye gidiyor. tabi onlar da haklı trafik sorunu yok çünkü yollar açılıyor hava kirliliği yok çünkü akşam Kuşadası'nda.Acaba böyle büyük şehirlere gidip te oraları görünce sonra oradan Aydına gelince Aydını nasıl böyle 300.000 nüfuslu köy haline getirdiği için kendisiyle gurur duyuyor mu .Aydın halkı olarak soruyoruz. Bu sorulara Verecek cevabı ve ne de kızaracak yüzü yok ya neyse

Yaşam Issi HAVA KİRLİLİĞİ ,

TRAFİK , YEŞİL ALAN YETERSİZLİĞİ. ..

Murat Güngen Çarpık kentleşme sokaklar dar kentsel dönüşüm adı olmuş binayı yık yenisini yap olması gereken o mahalle yıkılıp yeniden parkı geniş sokakları ile yapılması nerdee

Dilek Yiğit Hafta sonu yapılabilecek bir şey bulmak zor

nazillideki sümerpark gibi bir parkınız bile yok trafik hava kirliliği mega koy Aydin

Mehmet Bulut zaten burada yorum yapan insanların şikayetleri ciddiye alınırsa aydının bir sorunu kalmaz. herkes yüksek su faturalarından bahsetmiş, trafik, jeotermallerin yanlış kullanımı, demir yollarının sahillere uğramaması vs. milletin bütün şikayetleri dikkate alınırda çözümlenmeye çalışılırsa aydında yaşayanlarda daha mutlu olurlar. yalnız yapılan şikayetlerin çoğunluğu da belediyelerle ilgili, özelliklede aydın büyük şehir belediyesi ile ilgili olmuş okuduğum kadarıyla.

Zeynep Özgülentürk Güler Hava kirliliği, düzensiz trafik jeotermallerin yarattığı sağlık sorunları ... önlem almalıyız duyarlı olmalıyız başka Aydın yok...

Gülgün Dalkaç Jeotermal Enerji kaynakları

Ali Ihsan Şimşek AYDİNİN EN BUYUK SORUNU. HANGİ BİRİNİ SAYALİM. Bİ DEFA HALKİ COK YOBAZ.

Mehmet Baysal nefes sorunu kardeşim nefes...zehir solumaya başladık buna bir çözüm bulmazlarsa hayat bitecek aydında

Cüneyt Topal Su faturası ve trafik!

Kezban Çakır Sokakların pis sudan geçilmiyor buna bir çare Çerçioğlu

Umıt Kan Sorun un en büyüğü.. Yatırım yoook. Az da olsa olmazmıydı.

Cemil Kahraman Jeotermal hava kirliği önce sağlık incir ve zeytin'in kalitesini bozuyor

Gürhan Tosun Jeotermal.. kükürt kokusu artık her yerde...hastalıklar arttı doğal denge gitgide bozuluyor...

Aytekin Aydın en büyük sorun İŞSİZLİK !!! İş bulanlara da zaten asgari ücret bile verilmiyor.Hemen anlaşmaya gidiyor patronlar.ben sana maaşı tam yatırayım 1000 tl senin olsun 300 ü bana geri ver diye.Uyanıklar ya.Yazıktır bu insanlara.İşveren ağzını bin liradan açıyor.El insaf!! bu devirde 1000 tl ile ev mi geçindirilir??Denetim SIFIR!! Yetkililere sesleniyorum.bu uyanıklara göz açtırmayın

Cemal Aydın Özpolat Aydın'ın en büyük sorunu , son yıllarda ki VASIFSIZ SIYASETÇILERDIR... Vurdum duymaz GAZETECILERDIR... Neticesi de ortada.. 
Denetimsiz kullanılan JEOTERMAL.. SES KİRLİLİĞİ.. TRAFIKTE Bir keşmekeşlik..... Ve onlarca sorun....

Adem Yanbaş Özlem Çerçioğlu

Sebahat Güneş Pehlivan Hava kirliliği ve Termal bacaları nem

Fuat Aydın Trafik, park sorunu, fahiş su-atık faturaları, jeotermallerden kaynaklanan hava kirliliği, yeşil alanların katledilmesi, havaalanı eksikliği, üretimin çoğalması gerekirken azalması..

Enver Altıntaş Kuşadası'nda,halkın görüş ve düşüncesi alınmadan, rantı ön planda tutan kullanışsız ve görüntü kirliliği yaratan beton ve demir yığını, halkın karşıdan karşıya geçişini engelleyen ve bugüne kadar da hiç bir alt ve üst geçit yapılmayan,Çin setti gibi mahaleleri ayıran,şehrin bağrına hançer gibi saplanan iki yolun genel görünümü her şeyi anlatıyor! Ben yaptım oldu anlayışı ile bu işler olmuyor? Önce insana ve doğaya saygılı olacağız? Rant uğruna Kuşadası'nı bitirdiler. Aydın İlimizde, altyapıdan, estetikten, planlı yapılaşmadan, temizlikten, yeşil alandan, akan trafikten ve benzeri birçok şeyden yoksun Kocaman bir köy görüntüsü veriyor! Günün Sözü;

Ümit Tosun Jeotermal kuyularından salınan kükürtlü gaz ve yollarımız maalesef

Umut Doğan Su faturası tabiî ki bol bol yazıyorlar su bedelinin 4 misli kati atik bedeli olur mu arkadaş para basıyoruz sanki

Numan Mine Yolcu En büyük sorun CHP

AydınÖzel

aydininsorunubellioldu.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 15174 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim