• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın'ın İlk Uydu Kanalı tvDEN    Yayın Hayatına Başladı
20 Mayıs 2017 Cumartesi 15:39

Aydın'ın İlk Uydu Kanalı tvDEN Yayın Hayatına Başladı

Aydın’ın İlk Uydu Kanalı tvDEN Siyasi Partililerin Önde Gelen Liderleri ile geçekleştirilen törenle açıldı.

Aydın’ın İlk Uydu Kanalı tvDEN Siyasi Partililerin Önde Gelen Liderleri ile geçekleştirilen törenle açıldı.

Sadece Aydın’ın değil Muğla’nın , Denizlinin ve İzmir’in sesi olmak için yola çıkan uzun süredir test yayını yapan tvDEN’in açılışı gerçekleştirildi.

tvDEN'in Açılışını Gerçekleştiren Katılımcılar

Televizyon binasında yapılan açılışa Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK, Ak Parti Aydın Miletvekili Abdurrahman ÖZ, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Aydın Baro Başkanı Gökhan BOZKURK, İl Emniyet Müdürü Rahmi BAŞTUĞ, Efeler Belediye Başkan Vekili Halis GÜNDAY, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat KALE, Çine Belediye Başkanı Enver Salih DİNÇER, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, Aydın İl Müftüsü Ömer KOCAOĞUL, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, Denge Medya Grup Başkanı Mehmet AYDIN, tvDEN A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Emin AYDIN, Denge Grup yöneticileri ve çalışanları ile davetliler katıldı.

tvDEN A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Emin AYDIN’ın Konuşmasından Satır Başları

Açılışta konuşan tvDEN A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, “Buranın sahipleri biz görülebiliriz ama bu işin çok sahibi var. Okuyanları, izleyenleri, Aydınlıları var” dedi.

tvDEN Haber Koordinatörü Cem ULUCAN’ın Konuşmasından Satır Başları

Emin Aydın’ın sonrasında konuşan tvDEN Haber Koordinatörü Cem Ulucan ise, “Bu süreç başladığında elimizi taşın altına koymamız gerektiğini biliyorduk ve çok büyük bir inançla çalıştık. Emek harcadık. En büyük hayalim bugünleri görmekti. Ancak bu işin son aşamasına gelme anlarını göremedim. Maalesef eşimi kaybettim. Meslek hayatımda şunu öğrendim, çok büyük paralar kazanmadık ama çok insan biriktirmişiz” ifadelerini kullandı.

Denge Medya Grup Başkanı Mehmet AYDIN’ın Konuşmasından Satır Başları

Törende konuşan Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın, “Bizim on gün önce cenazemiz vardı, bugün ise düğünümüz var. Düğünümüze hoş geldiniz. 25 yıldır Aydın’da gazetecilik yapıyorum. Burası bir aile işletmesi değil, biz gazeteciliğimize devam edeceğiz. Meslekte hep şunu söyledim, biz peygamber mesleği yapıyoruz. Zaman zaman hatalarımız olabiliyor, bunlar da bilinçli olarak yapılan hatalar değildir. tvDEN de o tür habercilik olmayacağını temin ediyorum” dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN’in Konuşmasından Satır Başları

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Şehirlerin içerisinde ekonomi, ekonominin içerisinde de bir markalaşma söz konusu. Eğer ürünlerimizi şirketlerimizi, markalaştırabiliyorsak o zaman reel düzeylerini çok iyi yerlere ulaştırabiliyoruz demektir. Şehirlerinde markalaşması adına bazı olmazsa olmazları var. İşte onlardan biri Aydın’ın bir ayıbını kapatan bir medya grubu var burada” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU’nun Konuşmasından Satır Başları

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, “Sizleri tebrik ederim. Aydın’ın yerel bir televizyona ihtiyacı vardı. Bunun yokluğunu çekiyorduk, hissediyorduk. Kendi bölgemizden haberleri maalesef alamıyorduk. Çok başarılı bir işe imza attınız, dengeli haber yapacağınıza inancım tamdır” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdullah ÖZ’ün Konuşmasından Satır Başları

Çıldır Havaalanı’nın durumunu hatırlatıldığı AK Parti Aydın Milletvekili Abdullah ÖZ, “Televizyonun Aydın’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yerel bir kanal olmaması Aydın açısından büyük bir eksiklikti. Ben isterim ki birkaç kanalımız daha olsun. Rekabet ortamı olunca başarının daha da artacağına inanıyorum. Şu an evimde kumandamızın 9 numarasında TvDen var. Hem 7 Haziran hem 1 Kasım seçimlerinde Aydına söz verdik. Şehir hastanesi için karar çıktı. Yine Aydın-Denizli otoban sözümüz vardı. Onunla ilgili de yüksek planlama kurulundan imzalar çıktı, onunla ilgili de görüşülecek. Üçüncü sözümüz ise havaalanı sözü. Sözümüzün farkındayız, sözümüzün teknik sıkıntıları olduğunu sizlerde biliyorsunuz. Sadece Aydın havalanın pistinin uzatılması ve ticari uçuşlara açılması sorunu var. Ben söz veren ve sözünü yerine getirmek için takip eden bir kardeşinizim. Bu sözü veren bir Aydın milletvekili olarak canlı yayına çıkacağımı da bilerek geldim. Biz sözümüzü verdik. Rabbim de 2019 seçimlerimden önce sözümüzü tutmayı nasip etsin” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ’ın Konuşmasından Satır Başları

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ, “Tarafsız, hiçbir siyasi parti tutmadan yayın yapan bir televizyon kanalı. Bunu Aydın kardeşlerin Fethiye’den alıp, Aydın’a getirmeleri bizi gururlandırdı. Aydın’ın reklamını yapmak kolay bir iş değil. Bu televizyon sayısı umarım giderek artar. Ancak biz her şeyden önce özgür ve bağımsız bir basın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK’ın Konuşmasından Satır Başları

Açılışta konuşan Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK, “Yazıyla insanların iletişimi başladı bir süre sonra birçok noktadan radyo ve televizyon yayını yapan noktaya gelindi. Bütün iletişim araçlarını değerlendirdiğimizde, medya toplumun önderleri için çok önemli. Bizim hem kulağımız, hem gözümüzdür. Bu anlamda vatandaşımızın işini kolaylaştırdığınız gibi bizim işimizi de kolaylaştırdığınızı ifade etmeliyim. Bu görevi yerine getirirken bir takım ilkelere sahip olunduğunda hizmet edilen alanın güven ve itibarı o derece artacaktır” diye konuştu.

İl Müftüsü Ömer KOCAOĞUL’un Açılış Duasının Ardından Kurdele Kesildi

Konuşmalar sonrasında İl Müftüsü Ömer Kocaoğul’un açılış duasını okumasının ardından protokol üyeleri kurdeleyi kesti. Aydın’ın ilk uydu kanalı tvDEN yayın hayatına başladı.

tvDEN : TURKSAT 4A

Frekans : 12265, Sembol Rate : 27500, Polarizasyon : V, FEC : 5/6

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc9842.jpg_dsc9753.jpg_dsc9754.jpg_dsc9764-001.jpg_dsc9771.jpg_dsc9773.jpg_dsc9784.jpg_dsc9812.jpg_dsc9814.jpg_dsc9824.jpg_dsc9837.jpg_dsc9861.jpg_dsc9871.jpg_dsc9875.jpg_dsc9885.jpg_dsc9895.jpg_dsc9897.jpg_dsc9906.jpg_dsc9913.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3501 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim