• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYESOB’TAN COVİD-19 ÖNLEMLERİ
17 Kasım 2020 Salı 00:29

AYESOB’TAN COVİD-19 ÖNLEMLERİ

Vaka sayılarının arttığı bugünlerde Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan alınan önlemler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Vaka sayılarının arttığı bugünlerde Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan alınan önlemler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SAYILAR ARTTIKÇA TEDİRGİN OLUYORUZ

Vaka sayılarında ki artış hepimizi tedirgin ediyor. Kurallara olabildiğince uymaya çalışıyoruz ama pozitif olan birisiyle aynı ortamda olup olmadığımızı bilemiyoruz ve farkında olmadan virüs kapmaktan korkuyoruz. Birlik binamızda HES kodu uygulamasına çok önceden geçiş yaptık fakat bu virüsü dışardan bina içerisine taşımak en büyük tedirginliğimiz. Bunun önüne geçebilmek ve herkesin sağlığını koruma adına bizde kendi içimizde önlemler almaya devam ediyoruz. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının yanı sıra esnek çalışma, mesai saatlerinde değişiklik ve personellerimize covid-19 testlerimizi uyguluyoruz.

BİRLİK BİNAMIZDA ÇALIŞANLAR İÇİN ÖNLEMLER ALMAYA BAŞLADIK

Personel sayımızın fazla olması sebebi ile iki gruba ayrıldık. Bir grup haftada 2 gün diğer grup haftada 3 gün olmak üzere çalışmaya devam ediyoruz ve amacımız iki grubun birbirini bu süreçte görmemesi. Mesai saatlerimizi sabah 09:00’a çektik kalabalığın yoğun olduğu saatlerde personelimizin toplu taşıma kullanmaması için. Personellerimizin covid-19 testlerini binamızda yaptırdık. Hepsinin negatif çıkmasını temenni ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki semptom göstermeyen taşıyıcılar da var ve onların virüs taşıdığını bilmemesi bizlerinde tehlikeye girmesini sağlıyor.

BİZLER ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALIYORUZ

Biz gerek sosyal medyada gerekse yaptığımız bütün konferans toplantılarda bu konunun üstüne düşüp yapılması gerekenleri sürekli dile getiriyoruz. Elimizden geldiğince personellerimizi de korumak adına alınabilecek tüm önlemlerimizi aldık. Eğer hepimiz bu konuda daha hassas davranırsak ve kurallara daha çok önem verirsek en kısa zamanda bu virüsten kurtuluruz. Artık sadece maske takmak yada hijyen kurallarına uymak değil kalabalık ortamlarda bulunmamak sosyal mesafeyi gerçekten göz önünde bulundurmak ve olabildiğince zorunlu şartlar dışında dışarıya çıkmamak bizi daha kısa zamanda rahata kavuşturacaktır. Sevdiklerimizin ve sevenlerimizin sağlığı için lütfen biraz daha dikkatli olalım. Açıklamalarında bulunan Selahittin Çetindoğan sağlığın öneminin ve onu korumanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

Bu haber toplam 3906 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim