• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYMAS ESNAFI; “AYDIN SİZE FEDA OLSUN”
04 Mart 2019 Pazartesi 10:34

AYMAS ESNAFI; “AYDIN SİZE FEDA OLSUN”

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, AYMAS Oto Galericiler Sitesi yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltıda esnafla bir araya geldi.

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan, AYMAS Oto Galericiler Sitesi yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltıda esnafla bir araya geldi. Galerici esnafı, “ Memnun olduğumuz, gönülden sevdiğimiz Başkanımız Özakcan ile bir 5 yıl daha hizmete devam” dedi.

Kahvaltı sonrası konuşma yapan AYMAS Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yoğurtçu, “ Aymasa çok güzel yatırımlar yaptı Mesut Abi. Ben burada yönetim kurulu ve buradaki esnaflarımız adına tekrar teşekkür ediyorum. Seçimlerden sonrada bu hizmetlerin devamının geleceğinden de eminim. 31 Mart akşamı sandıktan çıkması dileği ile başarılar diliyorum” ifadelerinin ardından Başkan Özakcan’a günün anısına kravat hediye etti.

“BİZ, HİZMET İÇİN VARIZ”

Kahvaltı sonrası bazı esnafların mesleki yeterlilik belgelerini taktim eden Başkan Özakcan, “ Görev süremiz içerisinde AYMAS’ da üzerimize düşen ne varsa yerine getirdik. Burada ki esnafımızın bir dediğini iki etmedik. Bu nedenle hem biz çok mutlu olduk hem de AYMAS sakinlerimiz ve yönetim kurulumuz mutlu oldu. Biz hizmet için varız. Tüm hemşehrilerimizi ‘Biriz, Beraberiz, Bir Büyük Aileyiz’ diyerek başladığımız görevde ailemizin bir bireyi gibi, bir kardeşimiz gibi görerek herkesi kucaklayan hizmet anlayışı içerisinde olduk. Bundan dolayı da çok yüksek memnuniyet ve güven yarattık” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Demokrat Parti’den aday olduğunu ve AYMAS esnafının oylarına talip olduğunu söyleyen Başkan Özakcan,” Biz herhangi bir partiyle ittifak içinde değiliz, biz Efeler halkımız ile ittifak içindeyiz. Biz nasıl geçtiğimiz 5 yıl içinde Efeler halkımızı yalnız bırakmadık ise Efeler halkımızda bizi sandıkta yalnız bırakmayacaktır” diyerek vatandaşa olan güvenini dile getirdi.  

“ KIRATIMA BİNERİM, BEN YOLUMA GİDERİM”

Kahvaltı sonrası AYMAS esnafını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Özakcan’a vatandaşlar hangi partiden olursa olsun kendisini desteklediklerini ‘Kıratıma binerim, ben yoluma giderim’ sözleriyle dile getirdiler. Esnaflar, ” AYMAS’ın bugünkü halini sizin hizmetlerinize borçluyuz. İdari binamız, park alanımız, yeşil alanımız, restoran bölümümüz olsun hepsi Mesut Başkanımız sayesinde yapıldı. Everallah hiç şüpheniz olmasın sizinleyiz. Efeler’in sevdiği insansınız, başkansınız, güzel insan, halkın adamısınız.” sözlerinin ardından ‘güzel insana sarılmak sevaptır’ diyerek, Başkan Özakcan’a sarıldılar.

“MESUT BAŞKANIMA AYDIN FEDA OLSUN!”

Üç yıl önceki AYMAS ziyaretinde Cevat Aldemir Parkı içerisinde harabe halde bulunan lokantanın tamir ve tadilat işlerini yaptıran Başkan Özakcan’a işletmeci Gülcan Cantay,” Başkanım bugün buraya geleceğinizi öğrenince gece saat 02.00’de kalktım,  04.00’e kadar sizin için ellerimle sarma sardım. Her şey helali hoş olsun, Aydın size feda olsun. Size ne desem az olur, canım feda size” diyerek sevgi ve desteğini dile getirdi

Haber : Helin ÖDEN

dsc_7404.jpgdsc_7487.jpgdsc_7506.jpgdsc_7536.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 961 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim