• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYSİAD GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI ZİYARET ETTİ
19 Ocak 2017 Perşembe 12:36

AYSİAD GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) Başkanı Özen Gündüz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı makamında ziyaret etti.

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) Başkanı Özen Gündüz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı  makamında ziyaret etti.

Mart Ayı içerisinde AY-SİAD tarafından gerçekleştirilecek olan "Bana Şehitlerimi Anlat Projesi" hakkında Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’a bilgiler veren AY-SİAD Başkanı Gündüz, Germencik Belediyesi ile ticari ve sosyal tüm projelerde sürekli işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği ‘nin yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ise, Öğrencilerimizin Liderlik ve yönetici vasfını geliştirecek olan kitaplar hediye edeceklerini ve Germencik ilçesinin kalkınması ve büyümesi açısından tüm sivil toplum kuruluşlarıyla yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda AYSİAD ile işbirliği içerisinde olup , birlikte projeler geliştirmeye özen gösterdiklerini söyledi.

AydınÖzel

1-006.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 994 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim