• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYTO AKADEMİ YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE İZGÖREN AKADEMİ İLE BAŞLADI
27 Eylül 2017 Çarşamba 10:02

AYTO AKADEMİ YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE İZGÖREN AKADEMİ İLE BAŞLADI

AYTO Akademi ve İzgören Akademi işbirliği ile Aydın Ticaret Odası Toplantı salonunda Bireysel ve Kurumsal Algı Yönetimi Eğitimi gerçekleştirildi. İzgören Akademinin deneyimli eğitimcilerinden Gökhan Okçu tarafından verilen eğitim sonunda katılımcılar ser

AYTO Akademi ve İzgören Akademi işbirliği ile Aydın Ticaret Odası Toplantı salonunda Bireysel ve Kurumsal Algı Yönetimi Eğitimi gerçekleştirildi.  İzgören Akademinin deneyimli eğitimcilerinden Gökhan Okçu tarafından verilen eğitim sonunda katılımcılar sertifika almaya da hak kazandılar.

Eğitmen Gökhan Okçu tarafından, İletişim ve Algı Yönetimi, İlk İzlenim, Satışta Motivasyon ve Herkesten Farklı Olmak üzerine hayatın içinden pratik ipuçlarının verildiği eğitime ilgi yoğundu.

Eğitimin ardından konuşan AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Öncelikle üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Eğitimin duyurusuna çıktığımız ilk andan itibaren çok kısa süre içerisinde eğitim kontenjanını doldurarak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bizlere gösterdiler. Eğitimin kontenjan sınırı olması dolayısıyla dâhil edemediğimiz üyelerimiz için de en kısa zamanda yeni eğitimler düzenleyeceğiz. AYTO Akademi ve İzgören Akademi üyelerimizin ticari hayatlarına katkı sunmak için eğitimlerine devam edecek”, dedi.

Daha önce AYTO Akademi organizasyonunda Gökhan Okçu tarafından verilen 25. Saat seminerine de katılan Aydın Ticaret Odası üyeleri eğitim sonunda duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Odanın bu tür eğitimlerinin ticari hayatlarını olumlu yönde etkilediğini belirten üyeler AYTO Başkanı Hakan Ülken’e teşekkür ettiler. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim